/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Reacția șefei ANP, după ce a fost demisă de Nagacevshi

missing
04 decembrie 2019, ora 15:18

Fosta șefă interimară a Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) Liuba Jignea-Suveica a venit cu o reacție, după ce a fost demisă de noul ministru Fadei Nagacrevschi.

Liuba Jignea-Suveica crede că a fost demisă din funcție pe nedrept.

Domnul Nagacevschi a considerat că domnul Cojocar trebuie să fie director, asta e. Cum poate directorul ANP să intervină în cadrul comisiei care se desfășoară la penitenciar? Nu are treabă în general, nici într-o formă. Tot ce a fost până la înaintarea demersului, eu nici nu eram în funcție. Cum puteam să cunosc detalii despre asta” a spus pentru TV8 Liuba Jignea-Suveica.

Liuba Jignea-Suveica este căpitan de justiție. Acum, fosta directoare ANP va rămâne în funcția de șefă a Penitenciarului nr.10-Goian, amplasat în comuna Ciorescu, satul Goian. Acesta este un penitenciar de tip semiînchis unde îşi execută pedeapsa deţinuţii minori.va rămâne în funcția de șefă a Penitenciarului nr.10-Goian.

Șef interimar la ANP a fost numit Vladimir Cojocaru, care conduce Direcția management institutional al ANP.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram