Alexandru Jizdan i-a luat locul lui Chiril Moțpan la șefia Comisiei securitate a Parlamentului. Deputații ACUM nu au venit la ședință

05 decembrie 2019, ora 09:56

Comisia securitate națională, apărare și ordine publică a Parlamentului s-a întrunit în această dimineață pentru a aviza mai multe proiecte legislative. Ședința a fost condusă de democratul Alexandru Jizdan, care i-a luat locul lui Chiril Moțpan, după ce socialiștii au decis să împartă cu reprezentanții PDM mai multe comisii. Blocul ACUM a pierdut președinția a trei comisii.

Deputații Blocului ACUM, care fac parte din Comisia securitate, nu s-au prezentat la ședința de astăzi. Contactat de TV8.md, Chiril Moțpan a declarat că nu boicotează comisia.

„Ședințele au loc, de obicei, miercuri. Ieri a fost spontan amânată pentru astăzi, pentru că dl Jizdan era undeva plecat. Eu aveam planificat altceva pentru astăzi și nu am putut amâna. De ce nu au venit ceilalți colegi eu nu știu”, ne-a spus Chiril Moțpan.

Printre proiectele avizate astăzi de Comisia securitate se numără Legea bugetului pentru 2020, Legea fondurilor asigurării obligatorii de asistență medicală și modificarea Legii salarizării.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram