/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac masiv, tablou devastator, arme chimice, iar Rusia amenință Franța! Zelenski: Putin e un nazist

Năstase: A fost reluată ancheta privind trădarea de patrie și finanțarea ilegală a PSRM din extern

missing
05 decembrie 2019, ora 07:10

Fostul ministru al Afacerilor Interne Andrei Năstase a declarat că pe 26 noiembrie curent a fost anulată ordonanța de încetare a urmării penale pentru trădarea de patrie și finanțarea din extern a Partidului Socialiștilor (PSRM). 

„Ordonanța de neîncepere a urmăririi penale în cazul finanțării externe și a trădării de patrie a fost anulată”. Declarația a fost făcută de Andrei Năstase în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la postul de televiziune „N4”.

Pe 19 noiembrie, Andrei Năstase, a depus o cerere la Procuratură prin care a solicitat să fie reluate investigațiile și să fie pornit un dosar penal privind finanțarea ilegală a Partidului Socialiștilor cu bani proveniți din Federația Rusă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram