/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Mai multe gherete, evacuate timp de două zile. Câțiva angajații au protestat de teamă că vor rămâne fără lucru

missing
11 decembrie 2019, ora 13:39

Circa 31 de gherete amplasate în preajma școlilor și spitalelor din capitală, unde sunt vândute produse din tutun au fost evacuate timp de două zile. 

Pentru că ar putea rămâne fără locuri de muncă, mai mulți angajați ai chioscurilor au protestat în această dimineață în fața Primărie.

Înțelegem nemulțumirea celor care ar putea să rămână fără un loc de muncă. Dar vom avea grijă ca acest lucru să nu se întâmple”, a spus Ceban într-o intervenție live pe Facebook.

Agenții economici, care au actele valabile, sunt chemați să se conformeze solicitărilor referitor la excluderea din vânzare a produselor din tutun. În caz contrar aceștia vor fi sancționați.

Primăria municipiului Chişinău informează că administrația publică locală va continua procesul de evacuare a gheretelor de țigări, chiar dacă agenții economici se vor împotrive solicitărilor și nu vor să-și sisteze activitatea sau să scoată din vânzare produsele din tutun.

Până la sfârșitul acestei săptămâni urmează să fie evacuate aproximativ 300 de gherete.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram