/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 800: Lupte grele, permisiunea Londrei și ironia Rusiei. Oficial SUA: Războiul nu se va încheia curând

Ion Ceban a dezvăluit cât l-ar fi costat pe prietenul său din copilărie reparația din biroul de la Primărie

missing
16 decembrie 2019, ora 12:12

Primarul municipiului Chișinău a dezvăluit cât l-ar fi costat pe prietenul său din copilărie reparația din biroul de la Primărie. Ion Ceban susține că pentru toate lucrările care s-au făcut s-ar fi cheltuit în jur de 60 de mii de lei.

Edilul capitalei spune că prietenul său din copilărie, care ar fi suportat cheltuielile, activează în domeniul IT și a venit personal cu propunerea de a face reparație în biroul primarului, după ce i-a trecut pragul.

”El a venit cu inițiativa după ce a venit în vizită și a văzut în cel hal era totul aici. Nu cred că vă trebuie să vă spun, mie mi se pare că este o rușine și este regretabil că s-a ajuns în asemenea situație”, a declarat Ion Ceban după ședința operativă a Primăriei.

Primarul a spus și ce lucrări au fost făcute cu cei 60 de mii de lei.

”S-au împrospătat pereții, vedeți că au fost vopsiți, s-a adus în ordine podeaua și un pic mobilierul care era același, am spălat aceste steaguri, reparată baia”, a spus Ceban.

Recent, consiliera municipală din partea Platformei DA, Aliona Doroș a sesizat Procuratura Generală și Procuratura Anticorupție pe cazul acțiunilor primarului general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, cu privire la acceptarea de către el a banilor de la așa numiții prieteni în scopul reparației biroului său și acoperirea cheltuielilor de deplasări.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram