/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ O va susține Andrei Năstase pe Maia Sandu la prezidențiale? Răspunsul evaziv al fostului ministru de interne

15 ianuarie 2020, ora 11:48

Fostul ministru de interne Andrei Năstase evită să spună dacă o va susține sau nu pe Maia Sandu la alegerile prezidențiale din toamna acestui an.

Președintele Platformei DA a ținut mai mult să se laude cu ce a reușit să facă formațiunea politică în ultimii patru ani.

„- O veți susține pe Maia Sandu la prezidențiale? – Platforma DA este un partid politic care a făcut tot ce îi stă în puteri ca forțele politice din Moldova să fie unite. În 2016, atunci când nimic nu recomanda acest lucru, ne-am retras candidatul din cursă. Am făcut acest lucru pe parcursul anilor. Datorită Platformei DA a avut mai apoi un Bloc ACUM… repet, datorită Platformei DA. Formațiunea noastră are capacitatea unui partid puternic să vină în fața oamenilor cu propriul candidat”, a spus Năstase.

Viitoarele alegeri prezidențiale în Moldova urmează să fie organizate în toamna anului 2020.

Președintele Republicii Moldova este ales în mod direct de către cetățeni pentru un mandat de patru ani.

Vezi și:

Andrei Năstase insistă pentru un candidat apartinic la alegerile prezidențiale din toamna acestui an

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram