/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Veaceslav Platon scapă de aproape doi ani de pușcărie! Judecătoria Ciocana i-a redus din pedeapsă

22 ianuarie 2020, ora 18:52

Omul de afaceri Veaceslav Platon scapă de aproape doi ani de pușcărie. Magistrații Judecătoriei Ciocana i-au redus aproape doi ani din pedeapsă, pentru condiții proaste de detenție.

Aceștia au admis astfel parțial demersul avocaților, care au cerut să îi reducă clientului lor o mie de zile din pedeapsa aplicată anterior, de 25 de ani de detenție, în dosarul în care este acuzat de escrocherie și spălare de bani în proporții deosebit de mari.

Astăzi, Procuratura Generală (PG) a anunțat că a respins solicitările de întoarcere a omului de afaceri Veaceslav Platon în Ucraina și de extrădare în Federația Rusă. Decizia a fost luată după ce Alexandru Stoianoglo a examinat demersurile parvenite de la Procuraturile Generale ale celor două state.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram