/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Adriana Bețișor, despre dosarul penal în care figurează: „Dacă fac anumite investigații, să facă”

missing
23 ianuarie 2020, ora 16:28

Procurora Adriana Bețișor, numele căreia figurează într-un dosar penal inițiat la începutul anului curent pentru fals în acte, spune că nu cunoaște nimic despre existența anchetei penal.

Contactată de TV8.md, procurora a declarat că nu a fost citată la Procuratură și nu vrea să comenteze „declarațiile făcute de niște avocați care au anumite scopuri”.

„Nu cunosc despre careva dosare și nu am fost invitată la Procuratură. Dacă se fac anumite investigații, foarte bine, să se facă”, a răspuns scurt Bețișor.

TV8.md a publicat astăzi plângerea omului de afaceri Veaceslav Platon, care a fost depusă în noiembrie 2019 la Procuratura Generală, în care a enumerat mai multe ilegalități pe care le-ar fi comis Adriana Bețișor și Andrei Băeșu în timp ce instrumentau dosarul penal inițiat pe numele său.

Procuratura Generală a confirmat că există un dosar penal pe fapte de amestec în înfăptuirea urmăririi penale la investigarea fraudei bancare și altor infracțiuni, de către factori de decizie și procurori de nivel executiv din cadrul Procuraturii Anticorupție.

Procurorul Andrei Băeșu, care la fel este vizat în plângerea lui Veaceslav Platon, care ar fi stat la baza inițierii cauzei penale, nu ne-a răspuns la telefon pentru o reacție.

/DOC/ Ce fapte a invocat Platon în plângerea trimisă lui Dumitru Robu în care sunt vizați procurorii Bețișor și Băeșu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram