/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Sternioală rămâne în libertate. Juecătorii au respins cererea procurorilor de a-l pune în arest pentru 30 de zile

missing
25 ianuarie 2020, ora 11:08

Oleg Sternioală rămâne în libertate. Magistratul de la Judecătoria Ciocana Dorin Munteanu, a respins aseară demersul procurorilor care au cerut plasarea acestuia în arest preventiv pentru 30 de zile. Informația a fost confirmată pentru TV8 de purtătoarea de cuvânt a Procuraturii Generale Maria Vieru.

Oleg Sternioală este judecător la Curtea Supremă de Justiție (CSJ) și este cercetat penal pentru spălare de bani în proporții deosebit de mari.

Și fostul președinte al CSJ, Ion Druță, este cercetat penal de curând. Acesta este suspectat de îmbogățire ilicită și amestec în înfăptuirea justiției.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram