/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Copilul de 7 ani, tamponat de o mașină la Durlești, se află în secția de reanimare

missing
29 ianuarie 2020, ora 10:47

Copilul de 7 ani care a fost tamponat în această dimineață de o mașină în orașul Durlești, se află în Secția de Terapie Intensivă. Purtătorul de cuvânt a Spitalului Clinic Municpal pentru Copii „V. Ignatenco” Vitalie Chiosea a spus pentru TV8 că la moment starea pacientului este gravă.

„La moment copilul se află în secția de reanimare intensivă, starea este gravă dar stabilă. În urma accidentului, acesta a suferit o contuzie cranio-cerebrală”, a spus Chiosea.

Un copil din clasa I a fost tamponat în această dimineață de o mașină, la Durlești. Accidentul s-a produs aproape de ora opt, pe strada Nicolae Gribov, chiar în fața Liceului Teoretic Durlești.

„Trecătorii au scos copilul de sub mașină”, a spus un martor ocular pentru TV8. 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram