/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Pavel Voicu, întrebat de ce poza lui Plahotniuc nu se află pe panourile cu persoane căutate de Poliție. Explicația ministrului de Interne  

missing
29 ianuarie 2020, ora 10:05

Ministrul de Interne Pavel Voicu, venit la Comisia parlamentară securitate și ordine publică pentru a prezenta un raport despre situația criminogenă din țară, a fost întrebat de ce fostul lider al Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, nu se regăsește pe panourile din fața Inspectoratelor de Poliție unde sunt afișate pozele persoanelor anunțate în căutare.

„De ce nu este poza lui Plahotniuc? El este anunțat în căutare sau nu?”, a întrebat deputata Platformei Demnitate și Adevăr, Arina Spătaru.

Pavel Voicu a evitat să spună concret de ce lipsește poza lui Plahotniuc de pe panouri, dar a precizat că „se procesează pachetul de documente pentru anunțarea lui Plahotniuc în căutare internațională”.

Anterior, Centrul pentru cooperarea polițienească internațională din cadrul Inspectoratului General al Poliției a anunțat că a trimis toate actele necesare și a făcut o solicitare pentru ca Plahotniuc să fie anunțat  în căutare internațională, dar biroul central al INTERPOL de la Lyon încă nu a dat un răspuns.

Amintim că pozele deputatului Ilan Șor și fostului legislator democrat Constantin Țuțu, anunțați în căutare, au fost afișate pe panourile din fața unor Inspectorate de Politie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram