/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/UPDATE/ Și Marcel Petrușan a fost exclus din PAS

31 ianuarie 2020, ora 21:26

UPDATE ORA 21:40 Și președintele organizației Hâncești a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Marcel Petrușan, a fost exclus din formațiune. Despre aceasta a declarat Grigore Cobzac în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8. 

ORA 21:26 Grigore Cobzac a fost dat ieri afară din Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS). Informația a fost confirmată pentru TV8 de către deputatul Radu Marian.

„El a fost exclus din partid pentru că nu a respectat decizia Consiliului Național Politic (CNP) și asta reprezintă o încălcare a statutului politic, potrivit căruia orice decizie luată de către CNP trebuie respectată. Noi regretăm situația dată, dar nu am avut altă ieșire din situație”, a declarat parlamentarul.

Ieri lidera PAS Maia Sandu a recunoscut că în interiorul fracțiunii a fost un conflict dintre președintele Organizației Hâncești Marcel Petrușan și fostul deputat Grigore Cobzac.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram