/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 804: „Cadou” pentru Putin, amenințare atomică și sportiv ucis! Zelenski cere arme livrate rapid

Candu: „PDM trebuie să susțină moțiunea simplă împotriva ministrului de Externe”

missing
17 februarie 2020, ora 21:37

Ministrul de Externe Aureliu Ciocoi ar trebui să-și dea demisia, înainte ca moțiunea de cenzură să fie susținută în Parlament. De această părere este deputatul democrat Andrian Candu, care afirmă că declarația făcută de Ciocoi este una „scandaloasă”.

Consider că fracțiunea PDM trebuie să susțină moțiunea simplă împotriva ministrului de Externe, Aureliu Ciocoi, care trebuia să se ocupe de politica externă, dar nu de interpretarea istoriei. Este cazul ca dumnealui să-și dea demisia de onoare, până ca aceasta să ajungă să fie dezbătută în plenul Parlamentului.
Declarația sa scandaloasă a creat pe bună dreptate un val de nemulțumire și indignare în societate. Subiectul a fost abordat de colegi din Organizația teritorială a PDM din Drochia, care la fel s-au expus ferm pentru susținerea moțiunii”, a scris Candu pe pagina sa de facebook.

Amintim că deputații ACUM, dar și veteranii războiului de pe Nistru și deputați ai primului Parlament au cerut demisia ministrului de Externe Aureliu Ciocoi, după ce acesta a declarat că armata rusă a intervenit în războiul de la Nistru „pentru a opri vărsările de sânge”.

Vezi și:

Premierul, despre moțiunea împotriva lui Ciocoi și remanieri în Guvern: „Mai avem o săptămână să facem evaluarea fiecărui ministru”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram