/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

UPDATE: Wizzair a anulat încă un zbor din Chișinău spre Milano

missing
09 martie 2020, ora 12:50

ORA, 12:50 Compania Wizzair a anulat încă un zbor din Chișinău spre Milano, Italia. Este vorba despre cursa planificată pentru ziua de mâine, la ora 06:30. 

Vezi și: Deciziile privind suspendarea zborurilor din și spre Italia le ia fiecare companie aeriană în mod individual

ORA, 10:20 Încă două zboruri, unul de la Chișinău și altul spre Chișinău, au fost anulate. Este vorba despre cursa Chișinău – Frankfurt, planificată pentru ora 14:00, și zborul Frankfurt – Chișinău, planificat pentru ora 13:05.

ORA, 07.53: Zborul din Chișinău spre Veneția, Italia, planificat pentru astăzi la ora 09:05 a fost anulat, arată informațiile Aeroportului Internațional Chișinău. Și cursa care urma să aibă loc de la Veneția la Chișinău la amiază, la ora 14:05 a fost anulată.

Pe parcursul zilei de azi mai must planificate cel puțin trei zboruri în Italia, spre orașe precum Milano, Bologna și Verona. Nu sunt deocamdată informații despre aceste zboruri.

Între timp, România suspendă toate zborurile spre Italia și viceversa până pe data de 23 martie, a anunțat azi-dimineață ministrul Afacerilor Interne al României, Marcel Velea.

Zborurile vor fi anulate, începând cu ziua de azi, ora 12.00. Prevederea este în vigoare pentru toate aeroporturile din România.

Pe parcursul zilei de ieri au fost anulate zborurile spre Chișinău Veneția, Milano, Istanbul și viceversa.

Măsurile sunt luate pentru prevenirea răspândirii infecției cu noul tip de coronavirus Covid-19.

În Republica Moldova este confirmat un caz de îmbolnăvire de coronavirus, la o femeie de 48 de ani, venită recent din Italia. Pacienta este internată acum în Spitalul clinic Republican, într-o boxă specială.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram