/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Reacția deputatului PAS la solicitările depuse de Odnostalco pe numele lui la ANI, PG și FISC: „PSRM sunt în criză de idei”

04 august 2020, ora 15:00

„Când partidul sacoșelor cu bani, a transferurilor din Bahamas, a căsătoriilor fictive pentru terenuri scumpe caută nod în papură în declarațiile de avere a deputaților onești, aceasta trezește un zâmbet ironic. PSRM sunt în criză acută de idei”. Asta spune deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Mihai Popșoi, după ce deputatul socialist Vladimir Odnostalco a anunțat că a depus o solicitare la Autoritatea Națională de Integritate (ANI), Procuratura Generală (PG), dar și Inspectoratul Fiscal de Stat (FISC), pentru a verifica declarațiile de avere și interese ale deputatul PAS, susținând că în declarația de avere și interese depusă de Mihai Popșoi sunt mai multe lacune și neconcordanțe. 

Când partidul sacoșelor cu bani, a transferurilor din Bahamas, a căsătoriilor fictive pentru terenuri scumpe caută nod în papură în declarațiile de avere a deputaților onești, aceasta trezește un zâmbet ironic. PSRM sunt în criză acută de idei.

După ce, acum o lună, ANI a sesizat Procuratura Generală în privința unui deputat socialist, PSRM s-a gandit mult și a găsit soluția: Hai să distragem atenția publică de la hoțiile socialiștilor de caviar prin demersuri împotriva oponenților de la PAS, care sunt deputați onești. Dacă ar fi existat careva probleme în declarațiile noastre de avere, ANI s-ar fi sesizat de mult, cum a facut-o în cazul socialistului Novac.

Deputații PSRM își iroresc timpul, dar asta nu este o noutate. Le urăm baftă colegilor din PSRM în munca lor grea, dar inutilă, de imitare a activității parlamentare”, a scris Mihai Popșoi pe Facebook.

 

/DOC/ Socialistul Vladimir Odnostalco a depus o solicitare la ANI, PG și FISC pentru a verifica declarația de avere a unui deputat PAS

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram