/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

După ce i-a cerut demisia, Ceban spune că șeful de la „Autosalubritate” nu se lasă de funcție: „Strânge semnături”

missing
07 august 2020, ora 10:21

După ce a cerut demisia șefului de la „Autosalubritate”, Eugeniu Axentiev, primarul Capitalei, Ion Ceban, spune că directorul nu se lasă de funcție și strânge semnături de la angajați în susținerea sa. Declarația a fost făcută în cadrul ședinței de astăzi, 7 august, a Primăriei Chișinău. 

„Axentiev strânge semnături în susținerea lui la „Autosalubritate”. Dacă nu înțelege că este practic demis, atunci vom merge pe formula recuperării banilor pentru incendiul de la Țânțăreni”, a spus primarul.

Ion Ceban a declarat că din partea lui Eugeniu Axentiev era onorabil să-și depună cererea de demisie, dar să nu strângă semnături.

Solicitați telefonic pentru o reacție, angajații de la „Autosalubritate” au spus că directorul se află într-o ședință și că-i va transmite cererea noastră.

Edilul Capitalei a cerut demisia șefului de la „Autosalubritate”, după ce a primit mai multe rapoarte cu privire la activitatea directorului, solicitate de primar, după incendiul de la Țânțăreni. Atunci Ion Ceban a spus că pe acest caz urmează a fi pornit un proces verbal.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram