/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

La podul de la Telecentru vor fi instalate camere de supraveghere video, după ce vor fi finisate picturile murale

missing
07 august 2020, ora 10:50

La podul din cartierul Telecentru al Capitalei vor fi instalate camere de supraveghere video, după ce vor fi finisate picturile murale pe cei doi pereți. Despre aceasta a anunțat pretorul sectorului Centru, Pavel Rusu, la ședința de astăzi, 7 august, a Primăriei.

„Un perete spre duminică va fi finisat. Începând cu săptămâna viitoare revenim la celălalt perete. Urmează să identificăm un agent economic care să sponsorizeze iluminarea acestor pereți”, a spus Pavel Rusu.

De asemenea, pretorul a declarat că urmează să fie identificat un agent economic care să instaleze camere de supraveghere video, astfel încât pasajul să fie monitorizat.

Menționăm că, pe un perete vor fi pictate elementele brandului turistic al Republicii Moldova „Pomul Vieții”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram