/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ „Rușine”. Președintele Dodon a fost huiduit și la ceremonia de dare în exploatare a stadionului de plajă din Parcul „La Izvor”

missing
27 august 2020, ora 20:00

Președintele Igor Dodon a fost huiduit și la ceremonia de dare în exploatare a stadionului de plajă din Parcul „La Izvor”. În timp ce își ținea discursul, mai multe persoane care au participat la eveniment au scandat „Rușine”.

Vreau să felicit toți sportivii care vor avea posibilitatea, începând cu ziua de astăzi, să practice sportul aici. În afară de aceasta, vreau să vă spun că am semnat câteva diplome pentru a fi acordate celor care au muncit pentru acest obiectiv în termen record”, a declarat Dodon.

Lucrările de construcție a stadionului de fotbal și de reabilitare a parcului au început în luna martie. Stadionul are o capacitate de 1100 de locuri și este construit cu sprijinul Federației Moldovenești de Fotbal și FIFA.

80% din cheltuielile pentru construcția stadionului sunt acoperite de Federația Internațională de Fotbal, restul de 20% fiind suportate de Federația Moldovenească de Fotbal.

O decizie privind darea în arendă pe 25 de ani a teritoriului de 0, 7 ha pentru stadion, a fost aprobată anterior de Consiliul municipal Chișinău.

Șeful statului a fost huiduit și dimineață, atunci când a depus flori împreună cu premierul Ion Chicu și președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi, la Moonumentul Ștefan cel Mare.

/VIDEO/ Dodon, Chicu și Greceanîi, huiduiți de unioniști la monumentul lui Ștefan cel Mare, unde au depus flori de Ziua Independenței

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram