/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Dodon, Chicu și Greceanîi, huiduiți de unioniști la monumentul lui Ștefan cel Mare, unde au depus flori de Ziua Independenței

missing
27 august 2020, ora 09:12

Republica Moldova împlinește azi 29 de ani de independență. Cu această ocazie, conducerea de vârf a țării – președintele Igor Dodon, premierul Ion Chicu și președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi au depus flori la monumentul „Maica Îndurerată”, dar și la cel al lui Ștefan cel Mare și Sfânt din centrul Chișinăului.

La monumentul domnitorului, cei trei oficiali au fost întâmpinați de un grup de unioniști, care i-au huiduit și le-au cerut demisia. Uniuoniștii au fost ținuți la distanță de Dodon, Chicu și Greceanîi, în zonă fiind mai mulți polițiști și agenți de securitate.

 


Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram