/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 645: Vizită oficială, atac nocturn, general ucis și risc atomic! Zelenski: Sunt multe probleme la Odesa

Politica editorială

Misiunea noastră este să reprezentăm interesele oamenilor și să le inspirăm încredere în viitor, prin emisiuni de informare, educație și divertisment.

Viziunea noastră este să devenim grupul multimedia din Moldova în care oamenii au cea mai mare încredere și se regăsesc, inclusiv diaspora.

Valorile noastre:
- Noi suntem independenți, imparțiali și onești;
- Noi încurajăm diversitatea și-i acceptăm pe toți așa cum sunt;
- Noi respectăm libertatea de exprimare și de alegere;
- Noi promovăm dreptul la viață decentă pentru toți, șanse egale, proprietatea privată și economia de piață;
- Noi luptăm pentru o justiție echitabilă, pentru transparență, instituții în serviciul oamenilor și eliminarea corupției la nivel înalt.

TV8 este unicul grup media non-profit creat de un grup de jurnaliști și membri ai societății civile independenți și uniți în jurul acelorași valori, susținuți financiar de organizații internaționale și de cetățeni ai Republicii Moldova care își doresc ca aceste valori să fie respectate.

Politica editorială a TV8: Ghid de standarde și practici de activitate

Declarația privind politica editorială în reflectarea alegerilor: 09.11.2023

Declarația privind politica editorială în reflectarea alegerilor: 04.09.2023

TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram