/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 651: Risc uriaș, omor în Rusia, vizita lui Putin și avion doborât! Zelenski e sigur de victoria Kievului

Despre noi

TV8 este fondat de Asociația Obștească „Media Alternativa”, organizație non-profit. TV8 a reușit să se poziționeze ca o sursă de informație credibilă și obiectivă, fapt confirmat de toate rapoartele de monitorizare independente.

Grație operativității și corectitudinii informării, TV8 devine lider de audiență pe piață atunci când se desfășoară evenimente importante în țară. Suntem o platformă pentru oamenii care gândesc, cărora le pasă și care acționează pentru viitorul Moldovei. 

TV8 are cel mai implicat auditoriu pe rețele de socializare, cu un număr mare de urmăritori și cele mai multe interacțiuni dintre toate instituțiile mass-media din Moldova.

Interesele publicului țintă: informarea corectă, societate, educație, dezvoltare personală, creștere profesională, spirit civic.

Redacția televiziunii TV8: +373 22 55 88 88
Redacția site-ului tv8.md: +373 78 80 35 50
Departamentul comercial: +373 22 20 20 88
E-mail administrație: office@tv8.md
E-mail redacție: redactia@tv8.md

MD-2059

TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram