Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 871: Atac mortal, pierderi astronomice și falsul Rusiei. Albanese: "Țara lui Putin merită doar dispreț"

Despre noi

TV8 este fondat de Asociația Obștească „Media Alternativa”, organizație non-profit. TV8 a reușit să se poziționeze ca o sursă de informație credibilă și obiectivă, fapt confirmat de toate rapoartele de monitorizare independente.

Grație operativității și corectitudinii informării, TV8 devine lider de audiență pe piață atunci când se desfășoară evenimente importante în țară. Suntem o platformă pentru oamenii care gândesc, cărora le pasă și care acționează pentru viitorul Moldovei. 

TV8 are cel mai implicat auditoriu pe rețele de socializare, cu un număr mare de urmăritori și cele mai multe interacțiuni dintre toate instituțiile mass-media din Moldova.

Interesele publicului țintă: informarea corectă, societate, educație, dezvoltare personală, creștere profesională, spirit civic.

Redacția televiziunii TV8: +373 22 55 88 88
Redacția site-ului tv8.md: +373 78 80 35 50
Departamentul comercial: +373 22 20 20 88
E-mail administrație: office@tv8.md
E-mail redacție: redactia@tv8.md

MD-2059

Membrii Asociației Obștești „Media Alternativă”:

Igor Boțan - membru-fondator, Președinte al Asociației Obștești „Media Alternativă”: Unul dintre cei mai apreciați comentatori politici din Republica Moldova, Director Executiv al Asociației pentru Democrație Participativă ADEPT. Este doctor în științe fizico-matematice. După 10 ani de muncă în calitate de inginer, a fost consultant în Departamentul de analiză politică în cadrul Preşedinţiei Republicii Moldova. A fost senior coordonator în cadrul IFES-Moldova (Fundația Internaţională pentru Sisteme Electorale).

Mariana Rață-Vremea - membru fondator: Jurnalistă de investigație, prezentatoare TV și Senior Editor, responsabil de politica editorială la TV8. Este gazda talk-show-ului politic Cutia Neagră și directorul emisiunii de investigație Cutia Neagră PLUS, ambele difuzate de TV8. Totodată, este președinta Consiliului de Administrație al Centrului pentru Jurnalism Independent din Moldova.

Viorica Tătaru - membru fondator: Producătoare, regizoare, jurnalistă și co-autoare a filmului „Drumul războiului”, despre războiul din Ucraina, care a obținut mai multe premii. Este membră a Consiliului de Presă din Republica Moldova.

Svetlana Buza - membru fondator: Director Executiv al Asociației Obștești „Media Alternativă” din martie 2020. 

Consiliul de Administrare:
 

Igor Boțan: Unul dintre cei mai apreciați comentatori politici din Republica Moldova, Director Executiv al Asociației pentru Democrație Participativă ADEPT. Este doctor în științe fizico-matematice. După 10 ani de muncă în calitate de inginer, a fost consultant în Departamentul de analiză politică în cadrul Preşedinţiei Republicii Moldova. A fost senior coordonator în cadrul IFES-Moldova (Fundația Internaţională pentru Sisteme Electorale).

Nicolae Loghin: Consultant senior in management non-profit la Centrul de Instruire și Consultanță Organizațională (CICO). Pasionat de managementul organizațional, în special în sectorul nonprofit. Domeniile sale cheie de expertiză: management financiar, planificare strategică, audit organizațional, politici și practici interne.

Vasile Tofan: Partener superior al Fondului de investiții „Horizon Capital”, președinte al Consiliului director non-executiv al vinăriei „Purcari Chateau”, cu o experiență de peste 15 ani în consultanță și management în FMCG, sectorul sănătății și tehnologiilor. De asemenea, este deținătorul diplomei de master pentru Business și administrare la Harvard Business School.

Maia Metaxa: Directoare a Școlii de Jurnalism din Republica Moldova. Anterior a deținut postul de consultant național în cadrul Biroului Relații cu Diaspora (BRD). Este o jurnalistă cu experiență, care a făcut studii de filologie la Iași şi Facultatea de psihologie la Chişinău.

Vadim Vieru: Co-Fondator și fost Președinte al Asociației Tinerilor Avocați din cadrul Uniunii Avocaților din Republica Moldova. Este implicat constant în procesul de instruire al avocaților. Din anul 2015 este tutore certificat în cadrul programului HELP (Human Rights Education for Legal Professionals) al Consiliului Europei. Totodată, este avocat în cadrul Asociației Promo-LEX.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram