Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 871: Atac mortal, pierderi astronomice și falsul Rusiei. Albanese: "Țara lui Putin merită doar dispreț"

Cum poți dona 2% din venit pentru TV8

Știri de ultima oră, reportaje ce creionează istorii de viață emoționante, investigații care scot în lumină încălcările funcționarilor și interviuri prin care încercăm să discernem adevărul, acestea și nu doar sunt doar unele dintre produsele mediatice pe care vă le oferă TV8, deținut de asociația obștească „Media Alternativa”.

Dar pentru că dorim să vă oferim mai mult, avem nevoie de suportul vostru. Doritorii pot direcționa 2% din impozitul pe venit ONG-urilor sau cultelor religioase, înregistrate la Ministerul Justiției, printre care se numără și „Media Alternativa”. Dacă anterior v-am spus ce reprezintă desemnarea procentuală, astăzi vă prezentăm în ce constă procedura, care de-a dreptul este foarte simplă.

În format electronic, declarație pe venit trebuie pre-completată, iar contribuabilul urmează să acceseze și să introducă codul fiscal al contribuabililor. La secțiunea M1 din declarația pe venit, urmează să indicați codul fiscal al beneficiarului, cărui doriți să-i fie transferate 2% din suma impozitului anual calculat. Chiar și TV8, fiind asociație obștească poate beneficia de acest suport. Iar lista completă o găsiți pe pagina web a Agenției Servicii Publice

Persoanele juridice și cele fizice care practică activitate de întreprinzător sau desfășoară activitate independentă sunt obligați să depună declarația cu privire la impozitul pe venit până la data de 25 martie. Ceilalți o pot face până pe 30 aprilie.

Puteți face donația de 2% folosind datele de mai jos: 
Asociația Obștească „Media Alternativa”, 
IDNO: 1017620001716, 
MD-2068, mun. Chișinău, Republica Moldova, 
IBAN: MD06ML000000022511342150, 
BIC: MOLDMD2x334, 
TVA: 0210159

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram