Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 871: Atac mortal, pierderi astronomice și falsul Rusiei. Albanese: "Țara lui Putin merită doar dispreț"

Echipa noastră online

Maria-Emilia Hîncu - Jurnalistă TV8.md: Este studentă la jurnalism, iar pasiunea pentru știri și-a transformat-o în carieră încă din primul an de facultate, când a început să lucreze pentru TV8. Mai bine de un an, provocarea ei a fost să urmărească seară de seară emisiunile postului nostru TV. Acum este redactoră-șefă, fiind cea care se trezește și adoarme cu TV8.md.

Irina Miron-Țîbuleac - Jurnalistă TV8.md: A absolvit Facultatea de Litere de la Universitatea de Stat din Moldova, iar în jurnalism a ajuns întâmplător: Șeful unui post TV din Strășeni i-a propus un loc în echipă, iar de acolo a furat meserie. A urmat munca la un alt post TV de la Chișinău, după care s-a îndrăgostit iremediabil de online și a rămas la TV8.md, unde a deținut și funcția de redactoră-șefă.

Anna-Maria Neagu - Jurnalistă TV8.md: Și-a început cariera în jurnalism în anul 2016 și a studiat inclusiv relații internaționale și filologie. Inițial, a abordat diverse subiecte sociale în cadrul unui post TV din Chișinău, iar ulterior a obținut experiență și în domeniul politic, la o companie specializată. A activat și la Nokta, concentrându-se pe evenimentele din UTA Găgăuzia, iar în ultimii ani a acoperit evenimente internaționale pentru o agenție de presă din Austria.

Andreea Josan - Jurnalistă TV8.md: Studiază jurnalismul la București și actoria la Chișinău, dar își împarte timpul între știri și muzică, fiind interpretă și violonistă. Face parte din echipa TV8 de doi ani. Scrie știri pe diferite tematici, dar are o dragoste aparte pentru subiectele sociale și cele legate de timp liber.

Anatol Cibotari - Jurnalist TV8.md: Este licențiat în științe politice la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca, cu o pasiune pronunțată pentru diplomație și politică externă. Pe lângă presă, experiența sa mai include două internship-uri la instituțiile UE: atât la Parlamentul European, cât și la Misiunea Republicii Moldova pe lângă UE. Îi place să caute și să comunice cu acuratețe și perspicacitate toate evoluțiile din lumea politică.

Stela Mihailovici - Reporteră a emisiunii „Cutia Neagră PLUS”: Este absolventă a Facultății de Jurnalism a Universității de Stat din Moldova. A venit în echipa TV8 în iunie 2019 în calitate de redactoră-șefă a site-ului tv8.md. Peste un an a renunțat la știri în favoarea Departamentului de investigații, nou-creat la TV8. Din septembrie 2020 realizează emisiunea „Cutia Neagră PLUS”.

Ștefan Bejan - Reporter al emisiunii „Cutia Neagră PLUS”: Este doctor în istorie. A lucrat șase ani profesor la Liceul Teoretic "M.Eminescu" din Comrat. Între 2016-2018 a lucrat corespondent la moldNova.eu. Din iunie 2022 lucrează reporter de investigație la emisiunea „Cutia Neagră PLUS”.

Veronica Gherbovețchii - Realizatoarea emisiunii „Moldova gândește”: A început să lucreze în jurnalism din primul an de facultate. Din 2004, a continuat să activeze în acest domeniu, luând o scurtă pauză pentru a lucra la Guvern și la o casă de avocatură, ca specialistă în comunicare. Se regăsește în echipa TV8 de la fondarea postului de televiziune.

Stas Cernavca - Jurnalist sportiv și realizator al emisiunii „Campionii” de la TV8: Este licențiat în jurnalism, fiind desemnat drept unul din cei mai buni jurnaliști sportivi din Moldova. A activat în calitate de reporter-sport, prezentator și voice-over la multe posturi TV, iar din noiembrie 2021 până în prezent este prezentatorul știrilor sport de la TV8. Totodată, este crainicul echipei Zimbru Chișinău și a prezentat mai multe meciuri ale naționalei de fotbal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram