/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 645: Vizită oficială, atac nocturn, general ucis și risc atomic! Zelenski: Sunt multe probleme la Odesa

Echipa noastră online

Maria-Emilia Hîncu - Jurnalistă TV8.md: Este studentă la jurnalism, iar pasiunea pentru știri și-a transformat-o în carieră încă din primul an de facultate, când a început să lucreze pentru TV8. Mai bine de un an, provocarea ei a fost să urmărească seară de seară emisiunile postului nostru TV. Recent a fost numită redactoră-șefă, fiind cea care se trezește și adoarme cu TV8.md.
 

Irina Miron - Jurnalistă TV8.md: A absolvit Facultatea de Litere de la Universitatea de Stat din Moldova, iar în jurnalism a ajuns întâmplător: Șeful unui post TV din Strășeni i-a propus un loc în echipă, iar de acolo a furat meserie. A urmat munca la un alt post TV de la Chișinău, după care s-a îndrăgostit iremediabil de online și a rămas la TV8.md, unde a deținut și funcția de redactoră-șefă.

Diana Severin - Jurnalistă TV8.md: A intrat în presă în urmă cu cinci ani. Publică știri generaliste, dar preferate rămân a fi cele din domeniul politicii interne și internaționale. Este absolventă a Burselor Europene pentru Jurnaliști în anul 2021, în cadrul cărora a vizitat cele mai importante sedii ale instituțiilor UE și a redacțiilor de la Bruxelles.

Andreea Josan - Jurnalistă TV8.md: Studiază jurnalismul la București și actoria la Chișinău, dar își împarte timpul între știri și muzică, fiind interpretă și violonistă. Face parte din echipa TV8 de doi ani. Scrie știri pe diferite tematici, dar are o dragoste aparte pentru subiectele sociale și cele legate de timp liber.

Stela Mihailovici - Reporteră a emisiunii „Cutia Neagră PLUS”: Este absolventă a Facultății de Jurnalism a Universității de Stat din Moldova. A venit în echipa TV8 în iunie 2019 în calitate de redactoră-șefă a site-ului tv8.md. Peste un an a renunțat la știri în favoarea Departamentului de investigații, nou-creat la TV8. Din septembrie 2020 realizează emisiunea „Cutia Neagră PLUS”.

Ștefan Bejan - Reporter al emisiunii „Cutia Neagră PLUS”: Este doctor în istorie. A lucrat șase ani profesor la Liceul Teoretic "M.Eminescu" din Comrat. Între 2016-2018 a lucrat corespondent la moldNova.eu. Din iunie 2022 lucrează reporter de investigație la emisiunea „Cutia Neagră PLUS”.

Veronica Gherbovețchii - Realizatoarea emisiunii „Moldova gândește”: A început să lucreze în jurnalism din primul an de facultate. Din 2004, a continuat să activeze în acest domeniu, luând o scurtă pauză pentru a lucra la Guvern și la o casă de avocatură, ca specialistă în comunicare. Se regăsește în echipa TV8 de la fondarea postului de televiziune.

TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram