/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

/VIDEO/ Facebook: TOP 8 cele mai vizualizate reportaje TV8 realizate în 2017

missing
27 decembrie 2017, ora 10:01

1. „Detalii șocante privind crima de la Verejeni. Rudele copilului omorât susțin că acesta a fost aruncat în fântână de tatăl adolescentului care l-a împușcat” – 957,194 vizualizări

Crimă cu multiple semne de întrebare. La doar câteva zile de la moartea băiatului de șase ani din localitatea Verejeni, rudele acestuia fac dezvăluiri de-a dreptul șocante. Apropiații copilului omorât susțin că în noaptea tragediei, l-au urmărit pe tatăl minorului care a tras. Acesta s-ar fi plimbat toată noaptea cu mașina în jurul satului, iar în portbagaj ar fi avut un sac pe care, ulterior l-ar fi aruncat într-o fântână. Rudele băiatului împușcat cred că în sac era corpul neînsuflețit al copilului, iar vinovații încearcă să mușamalizeze cazul. Echipa TV8 nu a reușit să vorbească cu cei doi acuzați, aceștia aveau poarta încuiată. Procurorii susțin în continuare că băiatul împușcat ar fi fost scăpat accidental în fântână. Mai multe detalii despre acest caz – AICI.

 

2. „O zi din viața unui dascăl. Un alt „film”, o altă lume – fără fițe, dar cu dragoste de oameni” – 509,584 vizualizări

30 de ani de muncă zi de zi și un salariu care ajunge la câteva mii de lei. Învățătorii din țară sunt condamnați la sărăcie și sacrificiu, și, în loc să-și petreacă timpul printre cărți, sunt nevoiți să crească animale sau să cultive pământul. Chiar și în aceste condiții unii învățători reușesc imposibilul și nu renunță la menirea și vocația lor – aceea de dascăl. Echipa TV8 a mers acasă la o profesoară de clasele primare din satul Puhoi. Se declară împlinită, dar ochii și zâmbetul ei senin ascund problemele unui întreg sistem care i-a condamnat la sărăcie și sacrificiu. Mai multe detalii citește aici.

 

3. „O protestatară a dedicat liderului PD o poezie. „Plahotniuc – cancerul poporului basarabean” – 448,094 de vizualizări

O doamnă, prezentă la manifestația organizată împotriva modificării sistemului de vot, care a avut loc astăzi, în fața Parlamentului, a scris o poezie pe care a dedicat-o președintelui PD, Vlad Plahotniuc. Femeia se numește Galina Tonu și este directorul grădiniței din satul Bardar, Ialoveni. Mai multe detalii găsești AICI.

 

4. „Chef pe timp de ciumă”. Petrecere în post pentru preoți… cu jurnaliști îmbrânciți – 333,679 vizualizări

Au chefuit fără remușcări chiar în post. Zeci de preoți s-au adunat la un restaurant din capitală, unde au sărbătorit ziua de naștere a Arhimandritului Nicolae Roșca, duhovnicul Mănăstirii „Ciuflea”. Invitații, veniți în sutane și cu mașini de lux, au fost întâmpinați cu fanfara Ministerului de Interne. Partea muzicala a festivității a fost asigurată de maestrul Nicolae Botgros și membrii formației Brio Sonores. Detalii AICI.

 

5. „Bijuterii pe patru roți. 300 de mașini luxoase la petrecerea preotului Nicolae Roșca” – 331,416 vizualizări

Aproximativ 300 de mașini scumpe, de lux, valoarea cărora depășește trei milioane de lei au fost parcate ieri la restaurantul unde arhimandritul Mănăstirii Teodor Tiron a dat o petrecere. Din BMW-uri, Mercedes-uri, Jaguar-uri, Toyote si Lexus-uri au coborât atât fețe bisericești, cât și invitați aleși pe sprânceană, printre care angajați de la Interne, de la Primăria capitalei și artiști. Aproximativ 400 de oaspeți, inclusiv Mitropolitul Moldovei au sărbătorit, în post, împlinirea a 50 de ani ai duhovnicului. Detalii AICI.

 

6. „Cel mai cool șofer de troleibuz. Poartă mănuși albe, chipiu și cămașă și l-a molipsit și pe taxator” – 277,685 de vizualizări

Un șofer ingenios de troleibuz face furori prin Capitală. Acesta și-a creat propria uniformă de serviciu – poartă chipiu cu inscripția „România”, cămașa albastră, sacou și mănuși albe. Călătorii îl consideră cel mai cool șofer. Mai multe detalii găsești AICI.

 

7. „Acasă la Andrei Braguța. A lăsat în urmă un fiu, părinți îndurerați și câteva zeci de fotografii” – 188,996 vizualizări

Moartea tânărului Andrei Braguța a zguduit orășelul Biruința, din Sîngerei – acolo unde locuia victima. Părinții tânărului și cei doi frați mai mari sunt răpuși de durere, iar senzația de nedreptate le amplifica suferința. Andrei are și un fiu de numai trei ani, care încă nu știe că tatăl său nu-l va mai putea lua în brațe vreo dată. Băiatul, împreună cu mama sa, abia urmează să revină de peste hotare, iar prima lor destinație în Moldova va fi cimitirul și mormântul lui Andrei. Mai multe detalii AICI.

 

8. „Își întrețin familiile din pușcărie. Deținutele de la Rusca, zilieri la fermierii de la Hîncești” – 174,320 vizualizări

Îi ajută pe cei dragi, rămași acasă, chiar și de după gratii. Deținutele de la Rusca muncesc cu ziua în câmp, la prășit sau la cules roada. Antreprenorii care le iau la lucru se declara mulțumiți, pentru că sunt harnice. În plus, îi costă mai puțin forța de muncă. La rândul lor, deținutele spun că sunt bucuroase să savureze libertatea chiar și muncind din greu. Mai multe detalii AICI.

 

Bonus:

9. „Surpriză în DIRECT. Echipa TV8 a felicitat-o pe Angela Gonța cu ocazia zilei de naștere” – 163,856 vizualizări

Prezentatoarea TV Angela Gonța a fost felicitată de echipa TV8 în direct prin intermediul unei farse. Jurnaliștii și-au surprins colega apărând în fața camerei și strigându-i „La Mulți Ani”. În acest scop a fost pregătită o „știre” despre nașterea unei fete acum mulți ani. În cadrul felicitării, Angelei i s-a mulțumit pentru faptul că este parte a echipei. Detalii AICI.

 

10. „Trăiesc între pereți jerpeliți, uși fără sticlă și un tavan care se prăbușește. Doi adolescenți din Criuleni au nevoie de ajutor financiar” – 125,944 vizualizări

Au crescut într-un mediu stresant, lipsit de dragostea părintească și de condiții de igienă, iar în loc de povești și sfaturi, au primit înjurături. Este povestea a doi copii din satul Mașcăuți, raionul Criuleni, care, au venit pe lume într-o familie afectată de alcoolism. Detalii AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram