/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Rusia reacționează la avertismentul lui Trump: „Rachetele inteligente trebuie să zboare în direcția teroriștilor”

11 aprilie 2018, ora 15:35

„Inspectorii din partea Organizaţiei pentru Interzicerea de Arme Chimice (OIAC) au fost informați că rachetele inteligente vor distruge toate dovezile utilizării armelor chimice la sol? Sau întreg scenariu constă în ștergerea rapită a urmelor provocării prin lovituri de rachete inteligente, astfel încât inspectorii internaționali să nu mai poată făsi nici o dovadă?”, a scris Maria Zaharova pe Facebook.

Menționăm că, Donald Trump a avertizat Rusia să fie pregătită pentru un atac cu rachete asupra Siriei, ca răspuns la prezumtivul atac cu arme chimice care a avut loc sâmbătă.

„Rusia promite că va doborî orice rachetă lansată deasupra Siriei. Fii gata Rusia, pentru ca vor veni, draguțe, noi și „inteligente”! Nu ar trebui să fiți parteneri cu un animal ucigaș care își gazează poporul și se bucură de asta”, a scris Donald Trump, pe contul lui de Twiiter.

Reamintim că, orice rachetă americană trasă asupra Siriei va fi doborâtă şi siturile de lansare de asemenea vizate, un pas ce ar putea declanşa o escaladare majoră în războiul sirian, a declarat ambasadorul rus în Liban. Detalii AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram