/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Intoxicația cu insecticide: Câțiva deputați au cerut audierea procurorului general, a ministrei Sănătății și a directorului ANSA

01 noiembrie 2018, ora 10:37

Propunerea nu a fost susținută însă de majoritatea deputaților prezenți în sala de ședință.

Tot azi, socialiștii au cerut audierea ministrei Educației, Culturii și Cercetării, Monica Babuc, a ministrului Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a ministrului Agriculturii, Nicolae Ciubuc ș.a. Nici aceste propuneri nu au fost susținute de parlamentari.

Amintim că, intoxicația din satul Flocoasa a făcut șapte victime. Trei copii au murit, iar patru adulți au ajus la spital: două membre ale familiei unde s-a produs intoxicația și doi medici de la ambulanță, care au intervenit la solicitare.

Procuratura din Cantemir a inițiat două cauze penale cu privire la acest caz.

Vezi și: Detalii noi despre intoxicația din Cantemir: Mama copiilor decedați a refuzat inițial spitalizarea lor

S-a stabilit substanța cu care s-au intoxicat cele 5 persoane din Cantemir. Cum a reușit bunelul să scape

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram