Președinta Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Zinaida Greceanîi, susține că formațiunea nu a cheltuit mult pentru mitingul de duminică. Aceasta nu a putut oferi o cifră estimativă, dar spune că cheltuielile vor fi reflectate într-un raport financiar, care va fi făcut public ulterior.

„Nu sunt cheltuieli atât de mari, cu atât mai mult că unele cheltuieli au fost suportate de cei care au veni la miting, care au venit cu propriul transport. Toate cheltuielile o să le prezentăm, o să facem raportul financiar și o să-l prezentăm”, a declarat Zinaida Greceanîi.

Lidera PSRM a răspuns și la întrebările jurnaliștilor referitor la faptul că, deși mitingul organizat duminică a fost unul antiguvernare, participanții la eveniment nu au scandat lozinci împotriva Partidului Democrat din Moldova (PDM) și nemijlocit al liderului acestuia, Vlad Plahotniuc.

„Noi PDM am pomenit mi se pare că în toate cele, dar nu asta este contextul, pomenim un nume sau nu pomenim un nume. Eu în toate campaniile electorale, niciodată, în nicio campanie electorală nu am numit niciun nume, nici a unui partid politic, nici a unui lider. Ca să nu le facem publicitate. Să spunem ce vrem noi să facem. I-am criticat pentru că toți, în toți cei nouă ani de zile au fost într-o gașcă la guvernare, într-o formă sau alta, inclusiv cei care spun acum că sunt în opoziție de dreapta”, a mai spus președinta PSRM.

Amintim că, ieri, 18 noiembrie, PSRM a organizat un miting în centrul capitalei. Apoi, din Piața Marii Adunări Naționale aceștia și-au anunțat obiectivele electorale pentru alegerile parlamentare din luna februarie.

Vezi și: /VIDEO/ Igor Dodon spune ce caută la mitingul PSRM: „Da, este transfer de imagine, evident!”

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!