/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Dodon răspunde la invitația lui Năstase de a veni la dezbateri: „Să se pună în rând”

missing
19 aprilie 2019, ora 19:48

Președintele țării Igor Dodon i-a spus lui Andrei Năstase, liderul Partidului Platforma DA, să se pună în rând, dacă vrea să participe cu el la o dezbatere. Dodon spune că l-au mai invitat și alții precum Chirtoacă, Șalaru, Șor, anterior la dezbateri.

În același timp, Igor Dodon a spus că Andrei Năstase face show cu acest subiect și, dacă vrea să facă show, atunci să-și găsească un showmen, căci el e președintele țării și nu se ocupă cu așa ceva. Afirmațiile au fost făcute o ediție specială de la postul Accent TV.

Aseară, la o emisiune de la Moldova 1, Igor Dodon a spus că Andrei Năstase nu va deveni președinte de Parlament și nici să nu viseze la acest lucru.

În replică, Năstase l-a invitat pe Dodon la o dezbatere publică la care să explice de ce „cochetează” cu Partidul Democrat ți nu discută serios despre „dezoligarhizarea” țării.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram