/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 797: Atac la Odesa și planul lui Macron! Alertă: Rusia planifică un val de atacuri hibride în Moldova

După Dodon și Partidul „Șor” anunța că va organiza un marș al Victoriei și un concert. Cine sunt interpreții care vor evolua pe scenă

missing
06 mai 2019, ora 10:56

După ce președintele Republicii Moldova, Igor Dodon a anunțat că va organiza un marș spre Complexul Memorial Eternitate și Partidul Șor vine cu aceeași precizare. Într-un comunicat, aceștia au anunțat că începând cu ora 9 dimineața, Partidul “ȘOR” va da start unui concert unde vor cânta ansamblul «Лейся песня» – care primul a interpretat cântecul „Ziua Victoriei”, precum și cântăreții Metodie Bujor și Igor Himici.

După aceasta, reprezentanții și susținătorii formațiunii conduse de Ilan Șor vor porni în marș de la intersecția străzilor Ismail și Kogălniceanu spre Complexul Memorial Eternitate.

Contactată, purtătoarea de cuvânt a lui Ilan Șor, Alina Șargu a spus că nu cunoaște câți bani au fost cheltuiți pentru concertul oganizat de Partidul „Șor”.

Șeful statului Igor Dodon va organiza un marș spre Complexul Memorial Eternitate și un concert la care va participa interpreta din Federația Rusă, Valeria și alți artiști autohtoni. Astfel, potrivit lui Dodon, joi, 9 mai, la ora 9:30, doritorii vor porni în coloană de la Arcul de Triumf spre Complexul Memorial Eternitate, „purtând în mâini portretele eroilor noștri”.

Precizăm că întrebat de reporteri cine va achita concertul, șeful statului a spus inițial că: „Toate cheltuielile vor fi suportate de campania Iubesc Moldova, pe care am lansat-o în anul 2011”. Când a fost întrebat cât va costa concertul, președintele a spus: „Vă invit pe 9 mai la eveniment”. Ulterior, când a fost întrebat repetat de reporterul TV8, președintele a spus: „Eu nu am plătit nimic pentru acest lucru (…). Nimeni nu a plătit, ea vine singură”.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram