/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 797: Atac la Odesa și planul lui Macron! Alertă: Rusia planifică un val de atacuri hibride în Moldova

/VIDEO/ Dodon o aduce pe Valeria, iar PDM îi va hrăni cu mâncare ostășească pe cei prezenți în Centrul Capitalei de „Ziua Victoriei”

missing
07 mai 2019, ora 15:06

Dacă Dodon o aduce de „Ziua Victoriei” pe interpreta din Federația Rusă Valeria, atunci Partidul Democrat anunță un spectacol în scuarul Catedralei Mitropolitane din Chișinău cu mâncare ostășească, jocuri și parade.

Începând cu ora 09:00, aceștia spun că au organizat un spectacol cu muzică și dansuri, cu mâncare ostășească, jocuri și parade, surprize pentru cei mici și cei mari.

Contactat, purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat, Vitalie Gamurari nu ne-a răspuns la telefon pentru a preciza câți bani au fost cheltuiți pentru spectacol.

Șeful statui, Igor Dodon va organiza un marș spre Complexul Memorial Eternitate și un concert la care va participa interpreta din Federația Rusă, Valeria și alți artiști autohtoni. Astfel, potrivit lui Dodon, joi, 9 mai, la ora 9:30, doritorii vor porni în coloană de la Arcul de Triumf spre Complexul Memorial Eternitate, „purtând în mâini portretele eroilor noștri”.

Și Partidul Șor a anunțat că începând cu ora 9 dimineața, va da start unui concert unde vor cânta ansamblul «Лейся песня» – care primul a interpretat cântecul „Ziua Victoriei”, precum și cântăreții Metodie Bujor și Igor Himici.

După aceasta, reprezentanții și susținătorii formațiunii conduse de Ilan Șor vor porni în marș de la intersecția străzilor Ismail și Kogălniceanu spre Complexul Memorial Eternitate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram