/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

Pe ce stradă din capitală se află trecerea de pietoni care a stârnit revolta internauților și cum vor remedia drumarii situația

missing
21 mai 2019, ora 16:05

Trecerea de pietoni care duce nu pe trotuar, dar într-un gazon, a fost făcută pe strada Mircești din capitală. Autoritățile municipale spun că drumarii au marcat anume acea porțiune de stradă din motiv că pietonilor le este mai comod să traverseze pe aici, atunci când merg spre stația de așteptare. 

Foto: Facebook/ Rodion Gavriloi

De asemenea, reprezentanții Primăriei Chișinău spun că, de fapt, unghiul din care a fost făcută fotografia arată că zebra duce în gazon, dar, în realitate lucrurile arată altfel. Drumarii au găsit și o soluție pentru a remedia situația, aceștia vor amenaja o porțiune suplimentară de trotuar, pentru a face comodă trecerea, potrivit reprezentanților autorităților municipale.

Aceasta trecere de pietoni este printre primele din capitală, pe care au fost scrise mesaje de atenționare pentru pietoni, cum ar fi „Scoate căștile” sau „Ia-ți copilul de mână”. O zebră similară a apărut și pe strada Petricani din capitală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram