/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Explicația agentului economic care a livrat ouăle în cele două grădinițe din sectorul Ciocana

missing
09 august 2019, ora 14:51

Agentul economic ce a livrat ouăle în cele două grădinițe din sectorul Ciocana, unde azi au fost depistate ouă care ar fi expirate de circa zece zile, infirmă faptul că produsele ar fi vechi. Reprezentanta companiei SRL DANT-AGRO spune că s-a produs doar o eroare tehnică la marcarea ouălor. 

„Ouăle nu sunt expirate, sunt proaspete. A fost o eroare tehnică a aparatajului de marcare și, în loc de cifra 8 a fost marcată cifra 7. Este doar o eroare tehnică. Noi am verificat deja aparatajul și l-am corectat. Am expediat o scrisoare către administrațiile grădinițelor, iar șoferul care livrează marfa a fost trimis în aceste grădinițe ca să înlocuiască ouăle care au fost marcate necorespunzător. Și vom anunța și ANSA”, ne-a declarat la telefon reprezentanta companiei care nu a dorit să-și spună numele, dar ne-a zis că vorbește din numele managerului firmei Andrei Serfețchi.

Ouăle au fost livrate azi-dimineață, în toate instituțiile preșcolare din sectorul Ciocana, din spusele reprezentantei companiei. Ea spune că eroarea de marcaj nu a fost depistată înainte ca ouăle să fie livrate, ci deja după controlul celor de la ANSA. În total, potrivit ei, au fost marcate greșit 12 600 de ouă.

Firma producătoare de ouă are contracte și cu direcții de educație din alte sectoare ale Chișinău.

La același subiect:

/VIDEO/ Au fost sau nu verificate ouăle de la grădinița nr. 184 din Chișinău? Directoarea: Au fost unele scăpări

/FOTO/ UPDATE: Zeci de ouă expirate, găsite azi în câteva grădinițe din Chișinău! Reacția șefei DGETS

Șef din cadrul ANSA Chișinău, despre ouăle expirate! Există temei să credem că s-a făcut intenționat

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram