/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 799: Groază la Odesa, groapă comună la Cernăuți și atac chimic! Macron e îngrijorat de soarta Moldovei

/VIDEO/ Informații noi de la medici! Șoferița Porsche-ului ar mai putea fi operată. Starea celorlați pacienți

missing
02 octombrie 2019, ora 16:53

Șoferița Porsche-ului, care a fost implicată în accidentul rutier produs luni în sectorul Buiucani al capitalei, ar mai putea fi supusă unei intervenții chirurgicale, în cazul în care starea ei de sănătate se va stabiliza. Despre aceasta a declarat astăzi în cadrul unei conferințe de presă șeful Departamentului de urgență. Igor Curov a mai precizat că femeia care a suferit o intervenție chirurgicală a fost operată cu succes, iar o altă pacientă de 51 de ani a fost transferată din secția de reanimare în legătură cu ameliorarea stării de sănătate. 

„Șoferița de 34 de ani este internată în secția Terapie intensivă. Starea ei de sănătate rămâne extrem de gravă. Pacienta este inconștientă și a fost conectată la aparatul de respirație dirijat. Ea din start a fost supusă unei intervenții chirurgicale. La stabilizarea stării de sănătate, va avea nevoie de o operație la fracturi și aparatul locomotor.

Încă o femeie de 38 de ani astăzi a fost supusă unei intervenții chirurgicale de etapă. Starea ei post operatorie corespunde volumului de operație.

Femeia de 51 de ani care a fost spitalizată în secția Reanimare, astăzi, în legătură cu ameliorarea stării de sănătate a fost transferată în secția clinică de profil pentru continuarea tratamentului. Acum ea se află în stare de gravitate medie” a spus în cadrul unei conferințe de presă, șeful Departamentului de urgență, Igor Curov.

În cadrul ședinței de astăzi a Guvernului, ministra Sănătății, Ala Nemerenco, a declarat că toată asistența medicală care li se acordă pacienților este totalmente gratuită, indiferent de statutul de asigurare.

În total s-au adresat la spital 25 de persoane. Dintre acestea, nouă au fost internate, iar celorlalte li s-a acordat ajutor din moment ce au fost externate pentru tratamentul ambulator de la Unitatea de Primire de Urgență.

Un accident teribil s-a produs luni în sectorul Buiucani al capitalei. Un automobil de model „Porsche Cayenne” s-a tamponat într-un troleibuz de pe ruta 21. În urma impactului puternic, troleibuzul a derapat pe trotuar.

Accidentul s-ar fi produs din motiv că șoferița Porsche-ului conducea cu viteză excesivă și s-a deplasat la culoarea roșie a semaforului. În urma impactului, pasagerul automobilului a decedat pe loc.

Azi, autoritățile au făcut publice rezultatele expertizelor medico-legale, care arată că tânăra se afla în stare avansată de ebrietate când s-a produs impactul.

Vezi și:

Bărbatul care a decedat în accidentul de la Buiucani va fi înmormântat mâine, în satul său de baștină. Ce spun sătenii

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram