/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 801: Atacuri și în ajun de Paște! Alerta lui Zelenski, dat în căutare de Rusia: "Urmează o nouă etapă"

Rothschild renunță la Aeroportul din Chișinău. Anunțul făcut de compania acestuia

missing
23 decembrie 2019, ora 08:46

Omul de afaceri Nathaniel Rothschild renunță la Aeroportul Internațional Chișinău. Reprezentanții companiei „NR Investments Limited” au anunțat într-un comunicat de presă că nu mai sunt interesați de „Avia Invest”.

„NR Investments Limited, vehiculul de investiții din Guernsey, Insulele Channel, confirmă astăzi că și-a cedat interesul pentru Komaksavia Airport Invest Ltd și nu mai deține interes indirect pentru Avia Invest S.R.L”, se menționează în comunicat.

Compania „Avia Invest” este concesionara Aeroportului din Chișinău. Aceasta i-ar fi aparținut deputatului Ilan Șor, dar după plecarea acestuia din țară, la mijlocul lunii august a acestui an, compania a fost vândută lui Nathaniel Rothschild.

Tot la finele lunii august Procuratura Anticorupție a anunțat că în pe capitalul social al „Avia Invest” este pus sechestru, în cadrul unei cauze penale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram