/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Mai multe plângeri la Procuratură pe numele lui Dodon, după ce în presă au apărut imagini din vacanțele de lux

missing
21 ianuarie 2020, ora 18:17

Mai multe plângeri, pe numele președintelui Igor Dodon, urmează a fi examinate de Procuratura Generală, după ce în presă au apărut imagini din vacanțele de lux ale șefului statului.   

Deputatul Platformei Demnitate și Adevăr (PPDA) Vasile Năstase a spus că a depus o interpelare pe 17 ianuarie, la Procuratura Generală, în care a cerut oamenilor legii să efectueze o „verificare exhaustivă” a vacanțelor de lux ale președintelui Igor Dodon.

Prim-vicepreședintele PPDA, Alexandru Slusari, a anunțat că liderul formațiunii, Andrei Năstase, a pregătit denunțul pe care intenționează să-l depună la  Procuratura Generală împotriva șefului statului pentru îmbogățire ilicită.

Andrei Năstase a precizat pentru TV8 că va depune mâine denunțul la Procuratură.

Președintele Igor Dodon, care în ultimii 15 ani a ocupat doar funcții publice, și-a organizat vacanțe în diferite țări, unele dintre ele în zone exotice, care au costuri enorme. „Ziarul de Gardă” a scris că, în ultimii zece ani, șeful statului a avut 20 de vacanțe pa care le-a anunțat în public, dar și altele, despre care au știut doar persoane apropiate familiei Dodon. Au fost publicate și poze din vacanțele de lux ale președintelui.

Președintele Igor Dodon a refuzat să răspundă de unde a luat bani pentru vacanțele de lux pe care și le-a organizat în ultimii zece ani, în zone exotice.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram