Andrei Năstase, președintele Partidului Platforma DA (PPDA), anunță că va merge mâine la Procuratura Generală (PG), pentru a depune denunțul prin care va cere ca oamenii legii să cerceteze subiectul legat de vacanțele de lux ale președintelui țării Igor Dodon, în baza informațiilor publicate recent într-un articole realizat de Ziarul de Gardă (ZdG). 

Potrivit lui Năstase, denunțul despre care vorbise acum aproximativ o săptămână a fost semnat de aproape două mii de persoane. Acesta urma să fie depus la PG astăzi, însă, potrivit lui Năstase, vizita la Procuratură a fost amânată, din motiv că au fost persoane din diasporă care au vrut de asemenea să semneze acest denunț. Declarațiile au fost făcute la emisiunea Punctul pe Azi de la TVR Moldova.

Ziarul de Gardă a scris acum circa o săptămână că, în ultimii zece ani, șeful statului a avut 20 de vacanțe costisitoare, în condițiile în care Igor Dodon a lucrat la stat în această perioadă. Președintele a fost întrebat de jurnaliști, dar a refuzat să răspundă de unde a luat bani pentru vacanțele de lux.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!