/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Năstase spune că va merge mâine la Procuratură să depună denunțul privind vacanțele de lux ale lui Dodon

missing
22 ianuarie 2020, ora 19:58

Andrei Năstase, președintele Partidului Platforma DA (PPDA), anunță că va merge mâine la Procuratura Generală (PG), pentru a depune denunțul prin care va cere ca oamenii legii să cerceteze subiectul legat de vacanțele de lux ale președintelui țării Igor Dodon, în baza informațiilor publicate recent într-un articole realizat de Ziarul de Gardă (ZdG). 

Potrivit lui Năstase, denunțul despre care vorbise acum aproximativ o săptămână a fost semnat de aproape două mii de persoane. Acesta urma să fie depus la PG astăzi, însă, potrivit lui Năstase, vizita la Procuratură a fost amânată, din motiv că au fost persoane din diasporă care au vrut de asemenea să semneze acest denunț. Declarațiile au fost făcute la emisiunea Punctul pe Azi de la TVR Moldova.

Ziarul de Gardă a scris acum circa o săptămână că, în ultimii zece ani, șeful statului a avut 20 de vacanțe costisitoare, în condițiile în care Igor Dodon a lucrat la stat în această perioadă. Președintele a fost întrebat de jurnaliști, dar a refuzat să răspundă de unde a luat bani pentru vacanțele de lux.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram