/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Stamate a colectat semnăturile necesare! Astăzi a depus actele pentru a fi înregistrată în calitate de candidat la parlamentarele de la Hâncești

26 ianuarie 2020, ora 13:09

Echipa Partidului Acțiune și Solidaritate a reușit să colecteze semnăturile necesare în susținerea fostei ministre a Justiției Olesea Stamate, pentru ca aceasta să poată candida la alegerile parlamentare noi din circumscripția nr.38 Hâncești.

Procesul de colectare a semnaturilor – finalizat. Multumiri echipei PAS din Hâncești pentru suport! În cateva clipe mergem să depunem actele pentru înregistrarea mea în calitate de candidat. Cu Doamne Ajută!”, a scris  Olesea Stamate pe Facebook.

Ulterior, deputatul Sergiu Litvinenco a anunțat pe aceeași rețea de socializare că setul de acte cu listele de subscripție în susținerea Olesei Stamate au fost deja depuse la Consiliul electoral Hâncești.

„Așteptăm înregistrarea ei în calitate de concurent electoral. Suntem optimiști în primul rând grație oamenilor cu care ne-am întâlnit ieri și care au sprijinit candidatura propusă. Hâncești-ul merită un deputat care se va bate ca Republica Moldova să devină un stat de drept veritabil cu o justiție independentă și dreaptă”, a comentat Litvinenco.

Amintim că Mihai Druță, propus de Platforma Demnitate și Adevăr pentru a candida la parlamentarele de la Hâncești, a anunțat că nu mai vrea să se lanseze în cursa electorală, dacă nu are susținerea PAS-ului.

Ieri, fostul deputat liberal-democrat Grigore Cobzac, pe care îl susține organizația teritorială PAS din municipiul Hâncești, a anunțat că va candida independent la alegerile parlamentare noi din circumscripție nr 38, programate pentru data de 15 martie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram