/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Un acord privind angajarea moldovenilor la munci sezoniere în Germania ar putea fi semnat în curând

missing
19 mai 2021, ora 16:07

Un acord privind angajarea cetățenilor Republicii Moldova la munci sezoniere în agricultură în Germania ar putea fi semnat în curând. Anunțul a fost făcut de către președinta, Maia Sandu, la Berlin. 

În cadrul discursului, făcut după întrevederea cu președintele Germaniei Frank-Walter Steinmeier, șefa statului a spus că apreciază deschiderea autorităților germane de a semna un acord în acest sens.

Menționăm că în cel mai scurt timp ar putea fi semnat și un acord privind recunoașterea și conversiunea permiselor de conducere moldovenești în Germania.

Printre cele mai importante subiectele discutate de către cei doi șefi de stat se mai numără situația politică și securitatea din regiune și suportul Germaniei pe plan economic.

Maia Sandu a adăugat că această vizită este o bună oportunitate de reconfirmare a importanței pe care Republica Moldova o atașează relației cu Germania, și de relansare a acestei relații, în interes comun.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram