/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Permisele de conducere moldovenești ar putea fi recunoscute în Germania

missing
19 mai 2021, ora 15:55

Permisele de conducere moldovenești ar putea fi recunoscute și schimbate în Germania. Un acord în acest sens ar putea fi semnat în cel mai scurt timp. Despre aceasta a anunțat șefa statului Maia Sandu la întrevederea pe care a avut-o la Berlin cu președintele Germaniei Frank-Walter Steinmeier.

„Un subiect important pentru cetățenii noștri este recunoașterea și conversiunea permiselor de conducere. Negocierile pentru semnarea unui Acord pe permise urmează să înceapă în viitorul imediat. Apreciem disponibilitatea autorităților germane de a renunța la obligativitatea examenului teoretic la conversiunea permisului moldovenesc pe un permis german”, a spus Maia Sandu.

Printre cele mai importante subiectele discutate de către cei doi șefi de stat se mai numără situația politică și securitatea din regiune și suportul Germaniei pe plan economic.

Maia Sandu a adăugat că această vizită este o bună oportunitate de reconfirmare a importanței pe care Republica Moldova o atașează relației cu Germania, și de relansare a acestei relații, în interes comun.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram