Război în Ucraina, ziua 588: Planul lui Putin, risc pentru Moldova și fundul sacului! Care ar fi prețul aderării la UE

/VIDEO. EXCLUSIV/ Directorului adjunct al liceului Orizont din Durlești vine cu detalii despre reținerea directorului instituției

06 septembrie 2018, ora 12:49

Potrivit lui Bariș un microbuz era flancat de două mașini ale poliției. El afirmă că li s-au cerut documentele, însă ei afirmă că deja știau că au venit după unul dintre ei, deoarece rețineri similare ar fi avut loc și în Kosovo.

Ulterior directorul liceului a fost luat în microbuz, iar el și fiul altui coleg a fost eliberat. Potrivit lui, oamenii care l-au luat pe director sunt de la Serviciul de Informații și Securitate. Bariș presupune că reținerea a avut loc la comanda lui Erdogan. Totodată, Bariș afirmă că dacă aceștia vor fi expulzați în Turcia, atunci aceștia vor fi torturați, fapt ce s-a întâmplat cu profesorii din alte țări, care de asemenea, au fost trimiți forțat în Turcia. Declarațiile complete ale lui Bariș pot fi vizionate mai jos.

TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2023 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram