Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 954: Lovitura secolului, ordinul lui Sîrski și reproș la NATO. Rusia: O greșeală poate duce la catastrofă

Circumscripția 2 Ocnița: Cine sunt și ce avere au candidații înscriși în lupta pentru fotoliul de deputat

missing
04 februarie 2019, ora 19:06

Primul în buletinul de vot este candidatul PDM, Vadim Lesnic, Președintele raionului Dondușeni. Acesta a declarat pentru ultimii doi ani un venit de peste 257 de mii de lei în calitate de salariu și alte o sută de mii de lei obținut din vânzarea unui Land Rover Discoveri. Lesnic spune că nu are niciun imobil, în schimb în 2017 a devenit proprietarul unei Skoda Superb de 700 mii de lei. Într-un răspuns acordat în cadrul campaniei Parlamentul Curat, democratul a declarat că bani pentru cumpărarea mașinii le-a obținut din economiile efectuate împreună cu familia.

Lesnic s-a alătura PDM în 2010, acesta fiind și singurul partid din care a făcut parte. Candidatul a deținut mai multe funcții publice, activând în Secția Delicte Transfrontaliere și Informaționale a Comisariatului General de Poliție, Chișinău, la SA „Moldtelecom” pentru regiunea Nord. Din 2015 a deținut funcția de consilier raional și coordonator al aparatului central al PDM în raionul Dondușeni. În decembrie 2017 a fost ales în calitate de președinte al raionului Dondușeni.

În buletinul de vot al circumscripției 2 Ocnița cu numărul doi este inclusă candidata PSRM, Irina Lozovan. Ea este consilier raional în cadrul Consiliul raional Ocnița, dar și consilier în cadrul Primăriei orașului Otaci.

Potrivit declarației de avere, în ultimii doi ani, Lozovan a avut venituri din salariul de la PSRM de peste o sută de mii de lei, dar și de la consiliul raional Ocnița – 3141 lei, dar și de la Primăria or. Otaci (r. Ocnița) – 3 300 lei. Ea mai deține două terenuri de tip intravilan: unul dobândit în 2004 cu suprafața de 0,0750 ha, iar al doilea a fost dobândit în 2003, având suprafața de 0,0700 ha. De asemenea este proprietara unei case de locuit cu suprafața de 99,5 m.p. dobândită în 2003 prin contract de donație.

Lozovan are și două mașini, valoarea fiecăreia dintre ele fiind de 10 mii de lei: un Wolkswagen Passat și Fiat Stilo.

Candidata PSRM este din satul Lipcani, raionul Briceni. A studiat la Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți, facultatea de Drept, iar timp de 10 ani, a activat în calitate de inspector în cadrul Poliției de Frontieră în Lipcani.

Eduard Fedișin, candidatul Partidului Șor, este al treilea în buletinul de vot al circumscripției Ocnița. Fedișin spune că de profesie este economist, iar în prezent activează în calitate de șofer la compania „Gitari-Trans” SRL.

Potrivit declarației de avere prezentată la CEC, Fedișin nu a avut niciun venit în ultimii doi ani. În același timp, acesta a primit în 2018 în folosință o mașină de model Audi A6 (anul fabricației 2006) cu doar 10 mii de lei și a contractat un credit de o sută de mii de lei. Bani pe care urmează să-i întoarcă până în 2023 cu o dobândă de 13 la sută. Fedișin a mai indicat două terenuri intravilane, din care deține 50%. Totodată, candidatul Partidului Șor susține că nu are în proprietate niciun imobil.

Al patrulea în buletinul de vot este Andrei Țopa din partea Partidului Comunist. Țopa este de meserie inginer hidrotehnic, și deține funcția de vicepreședinte al consiliului raional Ocnița.

Potrivit declarației de avere prezentat la CEC, în ultimii doi ani, Țopa a avut un salariu anual de aproximativ 90 de mii de lei. Comunistul deține cinci terenuri agricole de 8,13 hectare, trei terenuri intravilane cu o suprafață totală de 0,8 ha. Acesta mai este proprietarul unui apartament, a unei case de locuit și a unui garaj obținut în anii 90. În 2018, acesta a devenit proprietarul a două imobile de 20 și 37 metri pătrați, primul fiind o moștenire, iar al doilea o construcție nefinisată. Țopa deține din 2017 și o mașină de model SAAB a cărei valoare indicată este de doar 30 de mii de lei.

Candidatul blocului ACUM, Remus Ciobanu, este candidatul cu numărul cinci în buletinul de vot. Acesta este administratorul și fondatorul „Constructor-Comfort” SRL – companie specializată cu comerțul.

Potrivit declarației de avere, Ciobanu, în ultimii doi ani, a avut venituri modeste de doar puțin peste 46 de mii de lei, alte 19 mii de lei le-a obținut din darea în arendă a unui teren și un venit de 29 de mii de lei din activitatea „Constructor-Comfort” SRL.

El deține două terenuri agricole cu o suprafață totală de peste trei hectare, o casă de locuit cumpărată în 2006 cu peste 50 de mii de lei și un apartament de 40 de metri pătrați.

Ciobanu este și proprietarul a trei automobile, cea mai scumpă fiind un Hunday Santa Fe cumpărată în 2014 cu peste jumătate de milion de lei. De asemenea, el deține un camion MAZ 5548 fabricat în 1988 și cumpărat în 2006, și un Renault fabricat în anul 2000 și cumpărat în anul 2005.

Eduard Pleșca, candidatul Partidului Nostru la funcția de deputat, este al șaselea și ultimul candidat din circumscripția 2 Ocnița. Pleșca este juristul la Academia de Teologie Ortodoxă din Moldova, de unde, în ultimii doi ani, a avut un salariu de 40 de mii de lei. Totodată, acesta a primit 16 mii de lei salariu de la Mitropolia Chișinăului. Totodată, acesta a primit peste 12 mii de lei indemnizație de la Consiliul Raional Fălești și o indemnizație de 7500 de lei de la Consiliul Orășenesc Fălești.

Pleșca susține că nu deține niciun imobil, în schimb declară o Toyota Auris, fabricată în 2010, și cumpărată în 2014 cu 5000 mii de euro.

Informații privind candidații la alegerile parlamentare din 24 februarie pot fi consultate pe alegeri.tv8.md.

Unsprezece candidați s-au înscris în cursa electorală pentru alegerile prezidențiale din 20 octombrie. Cei mai mulți dintre ei nu sunt noi în politică. Au deținut anterior funcții publice în Guvern sau au fost aleși locali. Și-au schimbat viziunile politice în funcție de context. Au făcut promisiuni electorale, dar nu le-au respectat. S-au jurat că nu vor face anumite lucruri, dar și-au încălcat cuvântul. Cutia Neagră PLUS a urmărit cum și-au schimbat în timp retorica unii actuali candidații la funcția de șef al statului și vă spunem despre ei în noua investigație.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Procurorul general, Ion Munteanu, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS cu Mariana Rață.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Găgăuziyaland, proiectul electoral al lui Ilan Șor, are un sponsor misterios din echipa fugarului Gheorghe Cavcaliuc. Parcul de distracții a fost deschis în ajunul campaniei pentru alegerile prezidențiale. Inaugurarea a avut loc în lipsa autorizației de funcționare și în pofida încălcărilor admise la construcție.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Emisiunea Cutia Neagră PLUS se întoarce cu un NOU SEZON de investigații. În fiecare duminică - demascăm hoții și analizăm minuțios fărădelegile. Doar la TV8!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS a realizat investigații despre promisiuni electorale false făcute de Șor, în spatele cărora se ascundeau scheme de spălarea a banilor. Investigații despre riscurile de Securitate pentru R. Moldova ascunse în activitatea unei companii de taxi, sau în predicile bisericești ale unor clerici din Mitropolia Moldovei, despre problemele din justiție și cele legate de vetting, despre ilegalități si hoții care se întâmplă chiar astăzi în R. Moldova și încă ar putea fi oprite. Ce s-a întâmplat după apariția acestora, dar și cum reacționează autoritățile atunci când presa de investigații le semnalează ilegalități?
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Directorul Agenției Proprietăți Publice, Roman Cojuhari, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Peste 70 de judecători au fost cercetați penal în ultimii 10 ani în R. Moldova pentru acte de corupție, trafic de influență, spălare de bani sau emiterea unor hotărâri contrare legii. Dar până astăzi, niciun magistrat nu a ajuns la închisoare. Reporterul de la Cutia Neagră PLUS a analizat cele mai răsunătoare dosare pornite pe numele magistraților și vă spune care este soarta lor.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Este unul dintre cei mai vizibili și vocali bloggeri pro-Kremlin din Moldova. A servit tuturor oligarhilor apropiați puterii, iar acum promovează activ agenda lui Ilan Șor. În ultimii ani, Gabriel Călin a făcut mai multe achiziții importante. Ce îl leagă pe Gabriel Călin de interesele Kremlinului și ce bunuri și-a procurat, aflați de la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS: Președintele interimar al Consiliului Superior al Magistraturii, Sergiu Caraman
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Mai mulți tineri moldoveni au fost folosiți în ultimul an într-o campanie amplă de destabilizare a opiniei publice din Moldova și din Franța. Executorii au conexiuni directe cu protestele organizate la Chișinău de Partidul Șor. Iar scenariile poartă semnătura serviciilor secrete rusești. „Pionii FSB pe axa Chișinău-Paris”, o investigație transfrontalieră realizată de Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS: Andrei Năstase /16.06.2024
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
INTERVIU EXCLUSIV cu Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii la Chișinău, FERN HORINE.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Munca în Guvern poate aduce venituri de milioane. Mai mulți secretari de stat și șefi de direcții câștigă din salarii și indemnizații mai mult decât primele persoane în stat la un loc. Cine sunt și unde lucrează funcționari cu cele mai mari venituri, aflați la Cutia Neagră Plus.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră Plus: Cum prindem ultimul tren al reformelor în justiție
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
O decizie a Procuraturii Anticorupție din perioada lui Alexandr Stoianoglo a deschis calea pentru 11 judecători implicați în Laundromat să ceară despăgubiri de milioane de la stat. Despăgubirile au fost dictate de instanță chiar dacă mulți dintre ei sunt judecați încă pe alte dosare.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
O rețea internațională de partide extremiste pro-ruse din Uniunea Europeană au legat de curând o colaborare cu Partidul Renaștere, asociat lui Ilan Șor. La evenimentul comun, organizat în Bulgaria, a participat și controversatul politician găgăuz Victor Petrov. Asta chiar dacă se află în lista de sancțiuni a Uniunii Europene și a primit interdicție de călătorie în UE. Despre conexiunile din UE ale agenților de influență rusească din Moldova, aflați într-o nouă anchetă de la „Cutia Neagră PLUS”!
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Multimilionari ruși, interesați de cetățenia moldovenească. Scheme de corupție la obținerea permiselor auto. Șeful Agenției Servicii Publice, Mircea Eșanu, face dezvăluiri incendiare la Cutia Neagră PLUS.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră Plus: Fostul șef de la Calea Ferată, Oleg Tofilat /14.04.2024
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Mai multe familii din Chișinău se plâng că au plătit zeci de mii de euro pentru apartamente care însă au ajuns în proprietatea altor persoane. Printre păgubiți se regăsește și un fost viceprimar al Capitalei. Schema imobiliară implică nume cunoscute din business, sistemul judecătoresc și Uniunea administratorilor autorizați.
Cutia Neagră PLUS
Cutia Neagră PLUS
Șeful IGP, Viorel Cernăuțeanu, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră PLUS.

Grupările din spatele recentelor destabilizări ar ținti la preluarea forțată a unor instituții. „Scopurile sunt ambițioase”
Grupările din spatele recentelor destabilizări ar ținti la preluarea forțată a unor instituții. „Scopurile sunt ambițioase”
/PROMO/ „Moldova gândește”: Inundațiile și nepăsarea ne costă scump. Nota de plată – 40 de milioane
/PROMO/ „Moldova gândește”: Inundațiile și nepăsarea ne costă scump. Nota de plată – 40 de milioane
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 954: Lovitura secolului, ordinul lui Sîrski și reproș la NATO. Rusia: O greșeală poate duce la catastrofă
/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 954: Lovitura secolului, ordinul lui Sîrski și reproș la NATO. Rusia: O greșeală poate duce la catastrofă
/PROMO/ Cutia Neagră PLUS: Secretele lui Vasile Tarlev, Bitcoinul Nataliei Morari și cine stă în spatele Victoriei Furtună
/PROMO/ Cutia Neagră PLUS: Secretele lui Vasile Tarlev, Bitcoinul Nataliei Morari și cine stă în spatele Victoriei Furtună
/VIDEO/ Întreabă Ghețu: Blocurile fantomă din localitățile Moldovei. Cine trăiește în aceste apartamente
/VIDEO/ Întreabă Ghețu: Blocurile fantomă din localitățile Moldovei. Cine trăiește în aceste apartamente

/VIDEO/ Provocările campaniei electorale: Implicarea bisericii în promovarea candidaților, una dintre abaterile constatate de Promo-LEX

missing
04 octombrie 2024, ora 21:33

Implicarea fețelor bisericești în promovarea unor candidați la prezidențiale, dar și eforturile ilegale de compromitere a referendumului constituțional sunt doar câteva dintre abaterile constatate de asociația Promo-LEX într-un nou raport de monitorizare a campaniei electorale. La capitolul transparență financiară, în topul candidaților cu cele mai mari cheltuieli electorale este Maia Sandu, urmată de Renato Usatîi și Alexandr Stoianoglo. 

„Potrivit articolului 31, alineatul patru din Constituție, cultele religioase sunt autonome, separate de stat, iar legea privind libertatea de conștiință, de gândire și religie stabilește că acestea se vor abține de la exprimarea sau manifestarea publică a preferințelor lor politice. Restricții asemănătoare sunt prevăzute și de către Codul Electoral. De asemenea, ținem să reamintim că în 2016, Curtea Constituțională a stabilit clar că implicarea cultelor religioase în alegeri încalcă Constituția”. 

În context, Promo-LEX face apel la reprezentanții cultelor să nu mai folosească autoritatea sa spirituală în vederea promovării unui sau altui candidat. Experții au mai constatat că membrii și simpatizanții blocului „Victoria- Pobeda”, creat la Moscova fac agitație împotriva referendumul constituțional. Asta chiar dacă această alianță de partide, afiliate lui Ilan Șor, nu a fost înregistrată în Republica Moldova și, respectiv, în calitate de concurent electoral la plebiscit. 

„Materialele de vizibilitate, materialele poligrafice care sunt distribuite în toată țara, nimeni nu știe în ce cantitate sunt produse. Nu există informații publicate despre tiraj, așa cum cere legea. Nu este un concurent electoral sau un competitor înregistrat în cursa electorală. Este o campanie ilegală care se desfășoară”. 

Potrivit experților Promo-Lex, în primele zece zile de campanie staff-urile candidaților la prezidențiale au raportat cheltuieli de peste opt milioane de lei. Mai mult de jumătate din acești bani au fost declarați de Maia Sandu.

„Zece concurenți electorali au declarat cheltuieli totale de 8,3 milioane de lei. Ca și în cazul veniturilor, cele mai mari cheltuieli au fost declarate de Maia Sandu - 4,2 milioane de lei, urmată de Renato Usatîi cu 2,2 milioane de lei și Stoianoglo cu 1,2 milioane de lei. Din totalul cheltuielilor, cele mai multe, peste 40 la sută au fost pentru materialele promoționale, 24% pentru producția și difuzarea de spoturi publicitare, iar 19 pentru organizarea evenimentelor electorale”.

Cel de-al treilea raport Promo-Lex cuprinde perioada de monitorizare 18 septembrie - 1 octombrie. Misiunea de observare este susținută financiar de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională și fonduri europene, sub egida Coaliției Civice pentru Alegeri Libere și Corecte.

Șeful Inspectoratului General al Poliției (IGP), Viorel Cernăuțeanu, este invitatul emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Verde-n ochi: Putin, Lavrov, Peskov și viața de lux a copiilor lor în Europa. Fiecare din noi își dorește o viață mai bună pentru copiii săi. Bogații din Rusia nu sunt o excepție. Principala destinație de trai a odraslelor oamenilor din anturajul lui Putin sunt țări din Europa de Vest și SUA. Unde se bucură de educație de top, viață de lux și rețele globale de afaceri. Lista oligarhilor și demnitarilor ruși cu familii și proprietăți în Occident, inclusiv în Uniunea Europeană, este foarte lungă. Semn că, dincolo de ce le spun ei oamenilor de la televizor despre degradarea Occidentului, ceea ce au ei mai drag – familiile și banii, țin tocmai în această parte a lumii. Acolo unde există siguranță, cultură și progres. 
Cutia Neagră
Cutia Neagră
În noul editorial „Verde-n ochi” cu Mariana Rață aflăm de ce corupții și criminalii se tem de Uniunea Europeană și se opun procesului de integrare a Republicii Moldova în UE. Principalul motiv este frica de pușcărie. În UE, politicienii corupți se tem de procurori și judecători. În Rusia, lucrurile stau pe dos. În momentul în care țara noastră va deveni membră a UE, marii corupți din Moldova nu vor mai putea scăpa de pușcărie decât refugiindu-se în Rusia sau Africa. Cel mai dureros pentru ei însă este că vor pierde toate bunurile obținute prin fraudă: case luxoase, mașini scumpe, avioane, iahturi, conturile bancare ticsite cu bani furați de la noi.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Președintele Parlamentului, Igor Grosu este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Noua ediție „Verde-n ochi” cu Mariana Rață este despre una dintre cele mai importante manipulări folosite de cei care sunt împotriva apropierii Republicii Moldova de Uniunea Europeană.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Interviu exclusiv cu fostul președinte al Republicii Moldova, Nicolae Timofti. /Detalii din culisele luptei politice cu Plahotniuc, dar și despre confruntarea cu Putin.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Verde-n ochi cu Mariana Rață: Zero bani din Rusia vs. 2,2 miliarde de euro de la UE! Întrebarea de care se teme Putin și toată propaganda Moscovei
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Procurorul-șef al Parchetului European, Laura Codruța Kovesi este prima invitată a emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață din noul sezon.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Cutia Neagră cu Mariana Rață revine cu un nou sezon la TV8. Mai multe discuții despre cele mai importante subiecte, aflați în curând.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Facem totalurile evenimentelor politice, dar și pronosticuri pentru toamnă. /Invitații de astăzi ai emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață sunt analiștii politici: Igor Boțan și Vlad Kulminski.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, Vladimir Bolea, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Fostul prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Sturza, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Ce se întâmplă în structurile subordonate la Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova? La ce nivel a ajuns criminalitatea în Republica Moldova? Despre killerii pe trotinete, atacuri armate în plină stradă și reglările de conturi între grupări criminale vorbim astăzi cu ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, la Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Vicepreședintele Parlamentului, Vlad Bătrîncea, este invitatul de astăzi al emisiunii Cutia Neagră cu Mariana Rață.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Vrem în Uniunea Europeană, dar cât de pregătiți suntem să adoptăm reforme și politici complicate și nepopulare? Drumul spre UE intră pe un făgaș birocratic. Când vom începe să avem fonduri europene, drumuri moderne și salarii ca în UE? Despre asta vorbim azi la Cutia Neagră! Invitați: Doina Gherman, vicepreședintele Parlamentului; Iulian Groza, director executiv Institutul pentru Politici și Reforme Europene.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Rusia pregătește provocări pentru a deturna alegerile din toamnă din Republica Moldova. Miza o reprezintă stoparea procesului de integrare în UE. Ce mijloace și personaje vor fi folosite? Cum se pot apăra instituțiile de stat? Discutăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață. Invitați: Vadim Pistrinciuc, director executiv IPIS; Anatol Țăranu, analist politic.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Securitatea Republicii Moldova, pusă tot mai des la încercare înaintea alegerilor din toamnă. Care este miza și ce riscuri ne pasc, dar și cum sancționăm politicienii și partidele care fac jocul altor state - analizăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață. Invitați: Grigore Novac, deputat BCS; Andrian Cheptonar, deputat PAS.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
Invitatul din această seară a emisiunii Cutia Neagră este președintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
A început febra pregătirilor pentru alegerile și referendumul din toamnă. Cât de pregătiți suntem pentru votul prin corespondență, dar și cum putem face față provocărilor - discutăm astăzi la Cutia Neagră cu Mariana Rață. Invitați: Iurie Ciocan, fost președinte CEC; Pavel Postică, vicepreședinte CEC.
Cutia Neagră
Cutia Neagră
EXCLUSIV: Interviu pe sfârșit de mandat cu Ambasadorul SUA în Republica Moldova, Kent D. Logsdon. Detalii neștiute despre război, amenințări, reforma justiției, dar și noul sediu al ambasadei SUA.

/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: Cum și-au schimbat retorica în timp unii candidați la scrutinul prezidențial
/VIDEO/ Cutia Neagră PLUS: Cum și-au schimbat retorica în timp unii candidați la scrutinul prezidențial
/PROMO/ „Moldova gândește”: Inundațiile și nepăsarea ne costă scump. Nota de plată – 40 de milioane
/PROMO/ „Moldova gândește”: Inundațiile și nepăsarea ne costă scump. Nota de plată – 40 de milioane
/VIDEO/ Verde-n ochi: Putin, Lavrov, Peskov și viața de lux a copiilor lor în Europa
/VIDEO/ Verde-n ochi: Putin, Lavrov, Peskov și viața de lux a copiilor lor în Europa
/PROMO/ Cutia Neagră PLUS: Secretele lui Vasile Tarlev, Bitcoinul Nataliei Morari și cine stă în spatele Victoriei Furtună
/PROMO/ Cutia Neagră PLUS: Secretele lui Vasile Tarlev, Bitcoinul Nataliei Morari și cine stă în spatele Victoriei Furtună
/VIDEO/ Danemarca, de 50 de ani în UE: Danezii se declară fericiți într-o țară cu salarii decente și fără corupție
/VIDEO/ Danemarca, de 50 de ani în UE: Danezii se declară fericiți într-o țară cu salarii decente și fără corupție

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.