Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 874: Presiuni pe front, atac cibernetic și plan de pace de la Zelenski! Rusia ironică amenință Europa

Ex-angajatul Poștei Moldovei, care a dezvăluit schema de contrabandă cu anabolizante, condamnat la opt ani de închisoare

missing
20 martie 2019, ora 11:09

Cebotari urma să fie arestat în sala de judecată, însă acesta nu a fost prezent la ședință. Potrivit avocatei, Angela Istrati, acesta nu s-a prezentat anticipând condamnarea sa. În prezent nu se cunoaște locul aflării acestuia.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată în instanța de apel.

Fostul angajat de la Poșta Moldovei, Sergiu Cebotari, a fost reținut în vara anului 2016. El este acuzat de faptul că ar fi fi impus mai multe persoane să muncească forțat, dar și pentru delapidare în proporții mari. Cebotari se declară nevinovat și spune că dosarul a fost pornit după ce el a deconspirat schema de contrabandă cu anabolizante prin „Poșta Moldovei”. În timp ce avocații au cerut achitarea lui, procurorul a solicitat 12 ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram