Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 874: Presiuni pe front, atac cu dronă și plan de pace al lui Zelenski! Rusia e ironică și amenință Europa

Se repetă scenariul de la Ialoveni? Președintele raionului Criuleni ar putea să renunțe la funcție

missing
20 martie 2019, ora 19:52

Orice zvon are și niște subtilități care ar putea să fie adeverite. Dar vă zic: astăzi, am niște scopuri și obiective pe viitor. Dar de fapt trăiesc cu ziua de astăzi. Astăzi sunt președintele raionului. Mâine dimineață posibil să nu fiu președinte al raionului”, Veaceslav Burlac, președintele raionului Criuleni.

Veaceslav Burlac a fost candidatul PD-ului pe circumscriptia din Criuleni, dar a pierdut în fața lui Lilian Carp, din partea blocului ACUM.

Precizăm că președintele raionului Ialoveni, democratul Lilian Carmanu, și-a anunțat plecarea din funcție, fără a oferi explicații. Fotoliul însă nu stat mult timp neocupat. La aceeași ședință a consiliului raional, a fost ales în funcție un alt democrat, apropiat lui Vlad Plahotniuc, Ghenadie Sajin. Plecarea fostului președinte are loc după doar câteva zile de la mesajul său pe o rețea socială, prin care îi anunța pe locuitorii din Mileștii Mici că proiectele de dezvoltare ale raionului vor fi suspendate din cauza înfrângerii candidaților PDM la alegerile parlamentare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram