Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 926: Surpriza din armele Rusiei, presiune la Pokrovsk și spioni acuzați. Zelenski mulțumește României

Interpretul rus Lev Leșcenko, diagnosticat cu coronavirus

missing
27 martie 2020, ora 10:39

Cunoscutul interpret rus Lev Leșcenko a fost diagnosticat cu coronavirus. Anunțul a fost făcut de Denis Proșenko, medicul șef al spitalului din Kommunarka, unde este internat artistul.

„În urma investigațiilor, a fost confirmat diagnosticul de coronavirus”, a spus Proșenko, într-o postare pe Facebook, făcută cu acordul cântărețului.

Medicul a mai anunțat că Lev Leșcenko se simte totuși mai bine și că deja nu mai este alimentat cu oxigen, iar în curând ar putea fi externat de la reanimare și transferat într-un salon obișnuit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.