Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 927: Atac la Kiev, explozii în Rusia, rachete din Iran și film scandalos! CIA: Ordinea lumii e amenințată

Actrița din România Adriana Trandafir este infectată cu noul coronavirus

missing
22 iunie 2020, ora 09:45

Actrița din România, Adriana Trandafir a fost diagnosticată cu noul coronavirus. Artista în vârstă de 64 de ani se află internată la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș”.

Duminică seară, actorul Ioan Haiduc a publicat un mesaj pe Facebook în care a scris: „În atenţia celor care nu cred că acest virus chiar există… Acum două minute am vorbit cu Adriana la telefon… Este la Spitalul «Matei Balş» şi nu e nicio glumă! Îi ţin pumnii, să îi dea Dumnezeu putere şi sănătate! Adriana, te iubesc”.

În aceeaşi unitate spitalicească se află internaţi şi cântăreţii Marcel Pavel şi Ozana Barabancea, confirmaţi cu Covid-19. Ei au participat împreună la filmări pentru emisiunea „Te cunosc de undeva!” a postului Antena 1, scrie news.ro.

Adriana Trandafir a fost între anii 1979 şi 1982 actriţă a Teatrului de Stat din Reşiţa, iar din 1982 până în 2005 a jucat pe scena Teatrului Odeon.

A făcut parte din distribuţia câtorva filme şi a prezentat mai multe emisiuni de televiziune. Joacă pe scena teatrelor Metropolis şi„Constantin Tănase” şi este preşedinta Fundaţie culturale „Maria Tănase”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.