Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 977: Atac la Kiev, surpriză la Moscova și noapte de foc! Zelenski: Rusia nu-și oprește teroarea

1500 de lei pentru „onoarea şi demnitatea” colegului său. Un poliţist din Rezina a fost reținut pentru acte de corupţie

missing
06 august 2020, ora 09:15

1500 de lei pentru „onoarea şi demnitatea” colegului său. Un poliţist de la Rezina a fost reținut de CNA pentru acte de corupţie.

Un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție Rezina a fost reținut în flagrant de ofițerii Direcției Generale Teritoriale Nord a CNA și procurorii anticorupție într-un dosar de corupere pasivă. Acesta ar fi estorcat 1500 de lei de la un bărbat ca să nu-l sancţioneze pentru injuriile aduse unui alt polițist.

Potrivit CNA, suspectul, angajat în funcție de inspector superior în cadrul Inspectoratului de Poliție Rezina, ar fi pretins și primit bani ce nu i se cuvin, în suma de 1500 de lei, ca să nu-l tragă la răspundere contravenţională pe denunţător pentru lezarea onoarei şi demnităţii colegului său. Poliţistul a primit mita personal, sub controlul ofițerilor CNA.

Pe cazul dat a fost inițiată o urmărire penală pentru corupere pasivă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.