Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 949: Atac masiv în Rusia, iar Kremlinul amenință atomic! Zelenski: Nimeni nu știe ce e în capul lui Putin

Suma investițiilor făcute în portul „Giurgiulești” în primele șase luni ale anului. Cifra depășește un milion de dolari

missing
30 octombrie 2020, ora 15:23

Suma investițiilor făcute în portul „Giurgiulești” în primele șase luni ale acestui an este de 1,4 milioane de dolari. Asta se arată într-un comunicat al Ministerului Economiei. 

Potrivit autorităților, comparativ cu perioada similară din anul precedent, investițiile realizate în cele șase luni ale acestui s-au majorat cu 1,9 la sută.

Valoarea totală a investițiilor în port pe întreaga perioadă de activitate a acestuia a constituit 74,2 milioane de dolari.

În Portul Internațional Liber „Giurgiulești” sunt înregistrați 51 rezidenți, iar în primele șase luni ale anului curent au mai fost înregistrați doi rezidenți.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.