Breaking news/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 955: Atac nocturn, farsă din Rusia și arestări misterioase. Ex-șeful NATO face o propunere Kievului

/VIDEO/ Și la Roma sunt cozi. Zeci de oameni stau în rând pentru a-și exercita dreptul la vot

missing
01 noiembrie 2020, ora 15:25

Și la Roma moldovenii stau în rând pentru a vota la alegerile prezidențiale. Din imaginile video transmise de un concetățean de-al nostru se vede cum oamenii stau într-o coadă de mai mulți metri și așteaptă să intre în secția de vot.

În Roma, Italia sunt doar 2 secții de votare, ambele în același clădire, amplasate într-o suburbie. Din centrul Romei ca să ajungi acolo trebuie să schimbi 4 unități de transport. Rândul e foarte mare, alături e strada unde în continuu se circulă, condiții mizerabile”, este mesajul transmis de Tatiana în adresa redacției noastre.

Precizăm că mai multe secții din străinătate continuă să fie aglomerate. Conform MAEIE, situația până la ora 12:00, sunt operaționale toate secțiile de votare constituite în Europa și Asia. În următoarele ore, urmând să se deschidă doar 16 secții de votare din Statele Unite ale Americii și Canada.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegramTiktok

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md este permisă doar cu citarea sursei în primul alineat și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.