Din 2021, modelele S-Class din seria 140 devin eligibile în Germania pentru a fi înmatriculate ca mașini clasice

02 noiembrie 2020, ora 18:12
Distribuie:

Un foarte bine recunoscut Mercedes-Benz, deosebit de atrăgător și pe an ce trece tot mai rar găsit în stare bună, își va sărbători cea de-a treizecea aniversare în anul care vine – 2021. Prin urmare, primele exemplare S-Class din seria 140 vor fi eligibile pentru înmatriculare ca mașini clasice în Germania! Ce înseamnă asta?

Astfel de automobile vor putea trece printr-un proces special de reînregistrare, cu condiția ca starea generală a vehiculului să fie una bună. Cu cât e mai aproape de cea originală, cu atât mai bine. Rezultatele expertizei vor clasifica vehiculele drept bunuri istorice și culturale, iar acestea se vor putea înmatricula cu plăcuţe speciale locale care conţin litera “H” la final (de la termenul “historic), introduse în 1997.

Pentru mulți fani și proprietari de mașini clasice este ca o licență specială pentru mașinile de epocă. O astfel de licență specială poate fi chiar importantă în ceea ce privește decizia de cumpărare. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram