auto

Noul Renault Arkana se va numi în unele ţări Megane Conquest! Iată de ce

02 noiembrie 2020, ora 09:17
Distribuie:

Acum o lună, Renault a prezentat versiunea europeană a modelului Arkana. SUV-ul coupe este o variantă în specificaţie locală a coreeanului Samsung XM3, construit pe platforma modulară CMF-B.

Versiunea pentru spaţiul în care locuim diferă însă de maşina dedicată pentru piaţa rusă sau ucraineană, de exemplu, printr-un interior nou, un set întreg de asistenți electronici, cruise control adaptiv cu funcție de menţinere în banda de circulaţie, o unitate de propulsie hibridă E-Tech cu un benzinar natural aspirat de 1.6 litri la bază, un motor electric și un demaror-generator, precum și o specificaţie sport RS Line.

Cu toate acestea, într-o serie de țări, anume din Europa de Est, astfel de maşini vor fi vândute sub denumirea separată Renault Megane Conquest! Dar de ce? Află pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Dacă ți-a plăcut acest material - te invităm să-l distribui pe rețelele de socializare pentru ca să afle și prietenii tăi.
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetelegram